Cruise met korting door de tulpen en bloemenvelden!

14 maart 2022
Met je kind(eren) dwars door de Bollenstreek in een Renault Twizy van Renzy. Een onvergetelijk gezinsuitje langs de tulpen en bloemenvelden. Superleuk en met Kidsproof korting!
Vorige zomer hebben we al kunnen genieten van de tour met de toffe elektrische Renault Twizies van Renzy, inclusief navigatie en audioguide. Dat was zo leuk! En als de Bollenstreek in bloei staat, willen we graag nog een keer!

En dat kan voor het voorjaar 2022 met 15% KIDSPROOF KORTING code= tulpenkids
De code is
te verzilveren t/m 8 mei 2022 voor de timeslots: 10.00 – 12.00 uur en 16.00 – 18.00
Deel deze code gerust!



Tijdens de speciale Tulpen- en bloemenvelden tour verken je in je eigen tempo gedurende 2 uur een route van ongeveer 20 km en geniet je van alle prachtige bloemen en tulpen in de mooiste kleuren en geuren. Je stapt zo vaak uit als je wilt voor een selfie, een picknick, een wandeling... De route brengt je o.a. langs de Tulperij, een authentieke tulpenbollenkwekerij. Aanrader!



De volwassene zit voorin, het kind achterin. Ga je met z'n vieren? Dan krijg je 2 autootjes mee. De kinderen praten met elkaar via een walkie talkie. Supercool! En handig als je een afslag mist... over en uit:-)



De audiotour vertelt je alle ins en outs over de omgeving en deelt leuke tulpenweetjes. Voor de kids (leeftijd 4 t/m 16 jaar) is er een uitdagende ‘Kraak de code van kluis speurtocht’ met aan het einde een leuke prijs. Het is nog leerzaam ook, want de kids komen tijdens deze tour alles te weten over de oer-Hollandse tulp.



Verdwalen gebeurt je niet zo snel, want de voorgeprogrammeerde GPS route geeft duidelijk aan waar je heen moet. Allemaal leuke binnendoor weggetjes langs toffe plekken, geen tourbusroutes dus.

Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trek je veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook.



De Tulpenvelden Tour inclusief GPS navigatie en audioguide is te boeken van half maart tot en met half mei. Vanaf eind maart tot half mei staan de tulpenvelden in bloei. Het start- en eindpunt van je tour is bij Renzy, Meer en Duin 36 in Lisse. 



Wat zit er in de Tulpen- en bloemenvelden tour
• Een elektrische Renault Twizy geschikt voor 2 personen (leuk om met je gezin 2 Twizies te huren!)
• GPS navigatie met een voorgeprogrammeerde vaste route van 20km door de Bollenstreek
• Een vaste route langs de tulpen- en bloemenvelden en een stop bij een tulpenbollenkwekerij.
• Audioguide beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits met alle ins en outs over de omgeving en leuke tulpenweetjes
• De duur van de Tulpenvelden tour is 120 minuten met onderweg voldoende tijd om te stoppen en de bloemen van dichtbij te bewonderen
• Kidstour met uitdagende fotospeurtocht en een prijs aan het einde van de tour (2 volwassenen + 2 kids vanaf 4 t/m 16 jaar)

Klik door via de roze button hieronder om jouw tour met gezin te reserveren! Miep, miep, zoef...

Veel plezier! - Tamara & Jantine - Kidsproof.nl


Tip: benieuwd naar onze ervaring vorig jaar? Lees hier het blog en hieronder een kort filmpje:-)


Naar de website