De kerstmagie van het Groot Kerstcircus Den Haag

23 december 2017
Korting! Maar liefst met €10 korting naar Groot Kerstcircus Den Haag 2018/2019. Een kidsprooftip voor de kerstvakantie!
Boek nu met maar liefst €10 korting de best beschikbare plaatsen van Groot Kerstcircus 2018/2019!
Dit is de kortingslink:  http://www.kerstcircusdenhaag.nl/kidsproof/

Lees hier onze ervaring van vorig jaar:
Het heeft iets magisch: de lichtjes, sfeer en een dosis nostalgie. Het zijn, ook dit jaar weer vooral de grappige, spannende en verrassende acts die het circus maken. Het Kerstcircus is een échte familietraditie voor ons geworden.

Tijdens de première bewonderen we eerst de nieuwe tent. Groot, ruim en toch sfeervol. Natuurlijk met popcorn en suikerspinnen. Leuk: er is dit jaar een photobooth, waar je in wintertafereel een toffe familiefoto kan laten maken en naar jezelf mailen. Leuk aandenken!

Ook nieuw; genummerde plaatsen en stoelen en een live orkest voor de muziek. 'The Dunking Devils' uit Slovenië trappen af; basketballende, trampolinespingende acrobaten met een giga energie. Wow. De toon is gezet! Circusklassiekers zoals clowns en paardendresuur wisselen moderne acts met laserstralen en techno af.  Heel veel afwisseling, maar allemaal van hoog niveau.

Onze favorieten? Onze oudste (11 jaar) vond poppin dancer Robert Muraine fantastisch. Doorgebroken bij de Amerikaanse So You Think Can Dance, danst hij zichzelf in de meest onmogelijke bochten. We hebben het zelf ook nog even geprobeerd, maar dat bleek onmogelijk! Onze jongste (7) vond de Laser show van Duo Lungo het meest indrukwekkend.

Maar het is lastig kiezen want het fietsen en balanceren op een 8 meter hoge kabel (iekkkss) was naast zenuwslopend, meer dan indrukwekkend te noemen.Het komische duo Bert & Fred uit België waren voor mij het absolute hoogtepunt. Zo grappig, met zo weinig woorden, we vonden ze echt geweldig.
Het werd met open mond bekeken...

En zo blijft een nostalgische traditie verrassen en zich vernieuwen. Dat is knap en het bezoeken meer dan waard.

Fijne kerstvakantiev allemaal,
Tamara

Praktisch: Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld.. Bestel je tickets met €10,00 korting hier.