De leukste kerstmarkten in 2018 met kids in en om Den Haag!

12 november 2018
Vrolijke kerstliedjes zingen, genieten van warme chocolademelk mét slagroom natuurlijk, knapperende vuurtjes, leuke kerstfrutsels, levende kerststallen... Het is weer kerstmarktentijd!

We hebben héle leuke kerstmarkten met kids in Den Haag voor je opgezocht. Weet jij nog een leuke kerstmarkt voor kinderen? Geef het door via denhaag@kidsproof.nl!


1 - Royal Christmas Fair
Het Lange Voorhout verandert van 14 t/m 25 december in een heus winterdorpje. Met vuurtjes, (kinder)koren, activiteiten, voorstellingen en natuurlijk de Kerstman!

2 - Home Made Wintermarkt
Op 9 december vind je deze gezellige markt rondom de Grote Kerk in Den Haag. In Charles Dickensstijl en leuke kidsactiviteiten. Probeer zeker de zweefmolen!

3 - Kerst in Kasteel Duivenvoorde
Slenter over de knusse kerstmarkt, geniet van lekkere warme hapjes, zing mee met vrolijke kerstliedjes en laat je rondleiden door de geheimzinnige kasteelkamers in het sprookjesachtige mooie kasteel bij Voorschoten. Op 15 en 16 december.



4 - Kerstsfeertje bij 't Geertje
Op 16 december een heerlijk kerstsfeertje bij boerderij 't Geertje! Volop leuke kersttafereeltjes en kinderactiviteiten.

5 - Levende kerststal bij BuytenDelft
Zondag 16 december is het ook genieten bij Stadsboerderij BuytenDelft. Je kunt kerstcakejes versieren, kerstknutselen, luisteren naar kerstverhalen in de hooiberg en genieten van de levende kerststal! 

6 - Kerst in de Reinkenstraat
Zondag 9 december is de Reinkenstraat in kerstsferen. Mooie kraampjes, prachtige cadeautjes, een heus kerstmanhuis waar je met de Kerstman op de foto kunt. En heerlijke vuurtjes, waar je je aan op kunt warmen, maar ook lekker marshmellows kunt roosteren!

7 - Kerstmarkt Emma's Hof
In Emma's Hof in Den Haag is het echt kerstig gezellig op zondag 16 december. Ze weten precies hoe ze een mooie kerstsfeer neer moeten zetten met o.a. kraampjes, workshops, kerstbingo, silent disco, lekkere hapjes en drankjes en nog veel meer!

8 - Dickens Home Made Wintermarkt
Rondom de Grote Kerk wordt op zondag 9 december een prachtig en sfeervol winter decor neergezet. Tijdens het kerstmarktshoppen word je verrast door allerlei figuren uit de tijd van Dickens. Ze nemen je mee terug in de tijd met spannende verhalen en mooie kunsten.

9 - Kunst & Kids Café Winter Fair
Op zondag 9 december ben je bij het Kunst & Kids Café van harte welkom om helemaal in kerststemming te komen! Doe mee aan de leuke activiteiten, shop kekke, duurzame kerstcadeautjes bij elkaar en smul van het lekkers.

10 - Kerstmarkt Den Hoorn
De winkelstraat van Den Hoorn wordt 14 december omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt. Met muziek vanaf verschillende podia, heel veel leuke activiteiten als een disco met de Kerstman, een meet&greet met Olaf en Elsa, kerstsokken en kerstballen maken en nog veel meer leuks! 

Je vindt deze kerstmarkten en nog veel meer leuke activiteiten met kids in onze Uitagenda.


Tip: Op Kidsproof Leiden vind je een overzicht met de kerstmarkten in de regio Leiden!

Veel plezier!