Herfst in Den Haag vol herfstuitjes!

20 september 2018
De herfst is in aantocht! Love it or hate it, de herfst brengt ook herfstvakantie en heel veel kinderuitjes! En dat is wel weer heel erg fijn. Wat er in de herfst allemaal te doen is in en om Den Haag met kinderen zetten we voor je op een rijtje zodat je niks hoeft te missen.
Herfst in Den Haag met kinderen, uitjes voor de herfstvakantie

Wil je leuke tips voor een top herfstvakantie? Meld je direct even aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang jij ook als eerste de leukste kinderboekenweektips, betoveringstips en herfstvakantietips uit Den Haag.

Ook onze Uitagenda barst uit z'n voegen van de leuke dingen die er te doen zijn deze herfst in Den Haag.

Den Haag kinderboekenstad
Herfst en de kinderboekenweek, dat hoort bij elkaar en helemaal in Den Haag! Den Haag is dé kinderboekenstad van Nederland. Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek met natuurlijk het geschenk bij aankoop van een boek. Wist je dat er ook heel veel speciale kinderboekenactiviteiten worden georganiseerd. Door het Kinderboekenmuseum, de bibliotheek en de kinderboekhandel.

Herfstvakantie in Den Haag

Zeg je herfstvakantie in Den Haag dan zeggen wij; de Betovering! Uniek in Nederland, zo'n groot en veelomvattend cultureel kinderprogramma. In de uitagenda van Kidsproof Den Haag vind je per dag de hoogtepunten van het festival de Betovering

Prachtige nieuwe film en meer
Zeker op ons lijstje staat Omniversum met een onvergetelijke nieuwe film over een pandawelpje dat op avontuur gaat! In deze ontroerende en grappige film mag je meekijken hoe het pandawelpje in zijn vertrouwde reservaat wordt klaargemaakt voor het leven in de echte wildernis. Dit zal niet makkelijk zijn... maar levert wel onzettend schattige beelden op. Ook de Haagse musea pakken uit met kinderactiviteiten in de herfstvakantie. Probeer ook eens een ander museum, zoals Bredius.

Naar buiten
Wat maakt de herfst nou toch zo leuk en mooi? Dat zijn de kleuren, prachtig toch als je een boswandeling maakt en je ruikt die typische herfstgeur. Naar buiten dus! We maakten een overzicht met de fijnste plekken in Den Haag om met je kinderen naar buiten te gaan deze hefst. Daarna kan je met de gevonden kastanjes, eikels en herfstbladeren de mooiste herfsttafel ooit maken en natuurlijk spinnen en eikelmannetjes knutselen. In onze DIY-categorie vind je genoeg herfstinspiratie voor thuis.

Check vooral onze Uitagenda met daarin elke dag leuke kinderuitjes die je kunt doen in Den Haag.

Voor nu een hele fijne herfst.

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag