Kids Escaperoom bij Ayers Rock!

7 januari 2019
Wat gaaf! Bij Ayers Rock in Zoetermeer is nu ook een Escaperoom voor kids! Lees snel onze ervaring.
Kidsreporters testen de nieuwe Escaperoom bij Ayers Rock!
Met Jip en Teun van 12, Jurjen van 11 en Elin van 8 ging ik in de kerstvakantie naar Ayers Rock. Dit keer niet om te klimmen of te survivalen, maar naar de nét nieuwe Kids Escape Room! We hadden een uur de tijd om te ontsnappen... zou het lukken?Eerst stapten we met elkaar in de tijdmachine. Dat was al hartstikke spannend. Want wat nu? De fanatieke jongens zagen allerlei knopjes, een scherm en aanwijzingen en ineens belanden we in een andere ruimte...Het leek net of we in de Middeleeuwen beland waren! Oude schilderijen, een kanon en wat een vreemd potje op tafel met lamjes eromheen. Raadselachtig! Maar ook hier gingen we op zoek naar aanwijzigingen (die we natuurlijk niet verklappen:-).  Met nog 35 minuten te gaan, lukte het ons om een deur te openen. Maar die ging niet naar buiten, maar naar een soort tussenruimte met een skelet... Elin vond het best héél spannend! De 3 stoere jongens gingen vrolijk door en voor we het wisten waren we in een hele andere ruimte: Australie! Ook hier natuurlijk volop zoeken naar aanwijzingen, logisch nadenken, puzzelen en samenwerken.Uiteindelijk kon Jip een doos openen en wist Elin waar de sleutel in moest... de deur naar buiten!Met nog 7 minuten op de klok waren we ontsnapt. Supergoed gedaan natuurlijk en echt een héle leuke ervaring. Aanrader!

Kijk hier voor meer informatie over de Kids Escape Room bij Ayers Rock.

De Kids Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en je kunt meedoen met minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers. Leuk voor het gezin of als kinderfeestje!

NB: ik ging als ouder ook mee (was wel nieuwsgierig:-) maar dat hoeft niet. Naast de Escaperoom is een ruimte speciaal voor (groot)ouders.