Kidsprooftips in de Kek Mama zomereditie!

8 juni 2020
Of we 11 pagina’s willen vullen met originele zomers Kidsproof tips en inspiratie? Dat doen we graag! De Kek Mama zomereditie ligt vanaf 9 juni 2020 in de winkel. Heb jij ‘m al?
Toen de zomereditie van Kek Mama naar de drukker ging wisten we nog niet hoe de zomer er uit zou zien. Daarom zijn de uitjes grotendeels coronaproof. Handig!

We hopen natuurlijk dat jij de nieuwste editie van Kek Mama al láng in huis hebt (of nu gelijk naar de winkel rent), maar voor iedereen die ‘m nog niet heeft alvast een tipje van de sluier:-).

De zomereditie gaat van start met de mooiste kindermusea die je óók vanuit je huiskamer kunt bekijken en beleven. Zo tipten we vanuit onze regio onder andere Mauritshuis at Home! En niet te vergeten Omniversum bij Pathé thuis! Daarna klimmen we de hoogte in met een aantal uitkijktorens met geweldig uitzicht.

Voor kleine professors vonden we leuke experimenten en ook kleine kapiteins worden niet vergeten met onze tips voor bootje varen. Dat kan bijvoorbeeld via WSC Vlietland! En voor het échte zomergevoel hebben we natuurlijk ook zwemstrandjes en pluktuinen toegevoegd. Met deze tips wordt het dus zeker geen saaie zomer!Ben je benieuwd welke tips we nog meer geven? De zomereditie is vanaf 9 juni 2020 verkrijgbaar in de winkel. Krijg je Kek Mama liever direct op de mat? Klik op de roze websitebutton om abonnee te worden.
Naar de website