Lentespelen in Delft!

13 februari 2018
Superleuke Naar buiten! activiteiten in de voorjaarsvakantie in Delft!
Tussen zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart staat de ‘Naar Buiten’- coalitie van Delft voor je klaar met een waanzinnig leuk ‘Naar Buiten’-programma; de Lentespelen!

Slepen met takken, speuren naar kikkers, kabouters verven, knuffelen dieren en dierenhotels maken. Je gaat struinen door Heempark door, spelen in de waterspeeltuin en kuieren door een moestuin of over de kinderboerderij en nog véél meer. Geen dag is gelijk! Kom ook naar buiten en doe mee!



- Zondag 25 februari: ‘Lente klaar!’ bij BuytenDelft: knutselen, spelen, vuurplaats, ezelspoetsen en leren van de imker.

- Maandag 26 februari: ‘Takkenwerk! Spelen met takken’ bij De Papaver: zoeken, struinen en knutselen maar!

- Woensdag 28 februari: ‘Feestmiddag op de boerderij’ bij Tanthof: speurtocht, knutselen, broodjes bakken op het vuur en meer!

- Zaterdag 3 maart: ‘Zijn de kikkers al wakker?’ met de Delftse Natuurwacht: struinen, zoeken, ontdekken in de Heemtuin. Zouden de kikkers en padden al wakker zijn?

- Zondag 4 maart: ‘Workshop Dierenhotel maken’ tussen 10 en 12 bij Ad Naturam: knutselen en leren= leuk!

JOGG-Delft stimuleert water drinken bij jeugdigen: DrinkWater! Met een bidon van Evides neem je gemakkelijk overal water mee naar toe. Ze worden uitgedeeld in de voorjaarsvakantie bij de Naar Buiten- Lentespelen: Fijn buiten spelen en lekker water drinken!

We wensen iedereen heel veel Naar buiten! plezier!

De ‘Naar Buiten’-coalitie Delft is een samenwerkingsproject van verschillende groene partijen in de provincie Zuid-Holland. Om de jeugd in en om Delft meer buitenvertier te bieden hebben de Natuurwacht, Duurzaamheidscentrum De Papaver, de Delftse Natuurwacht, de IVN, Stadsboerderij BuytenDelft, Groenkracht, Buitenleeft, Ad Naturam, Kinderboerderij Tanthof, Stichting Kindertuinen, Jeugdcentrum de Notelaer (Pijnacker), en Paardeninzichten de handen ineengeslagen om een groot aantal buitenactiviteiten te ontwikkelen. Zo zijn o.a. deze ‘Lentespelen’ ontstaan.