5 x leuke familie voorstellingen in de kerstvakantie in Den Haag!

10 december 2018
Wij zijn dol op kindervoorstellingen! Deze 5 voorstellingen in de kerstvakantie in Den Haag delen we graag. Tip: reserveer snel je kaartjes!
De Rovers - 3+
De altijd populaire Meneer Monster speelt op 27 & 28 december de komische familievoorstelling De Rovers bij Theater aan het Spui. Drie grimmige rovers proberen te ontsnappen uit de zwart witte wereld en gaan op zoek naar kleur... 
Leuk voor het hele gezin



Woezel & Pip (2+)
Op zaterdag 29 december zijn Woezel & Pip in het Zuiderstrandtheater! Zing en dans mee met nieuwe liedjes in deze musical en na afloop mogen de kinderen lekker knuffelen met de levensgrote Woezel & Pip. Snel reserveren!
Leuke familie musical




De familie van Nielie - 6+
De Familie van Nielie woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast... Deze avontuurlijke voorstelling is te zien op 30 december in de Koninklijke Schouwburg!
Muziektheatervoorstelling



De Sneeuwkoningin - 5+
Het beroemde sprookje De Sneeuwkoningin van H.C. Andersen wordt opnieuw vertelt door theaterschool Rabarber. Deze hartverwarmende en wonderlijke familievoorstelling is te zien in de kerstvakantie van 26 dec t/m 4 jan om 13:00 uur en 16:00 uur in Theater aan het Spui.
Hartverwarmend en wonderlijk



De Vrekkin - 8+
De Vrekkin is een hilarische familiekomedie van NTjong over een schaamteloze modern family met te veel geld en te weinig realiteitsbesef. Geniet ervan op 2, 3 en 4 januari in de Koninklijke Schouwburg!
Is rijk zijn wel zo fijn?
 


Naast deze leuke voorstellingen hebben we in onze Kidsproof-Uitagenda nog véél meer leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. En check ons overzicht van de kerstvakantie-activiteiten in Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Fijne vakantie!

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag