icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Superleuke uitjes in het Pinksterweekend

24 mei 2019
Een lang Pinksterweekend voor de boeg! En dus extra tijd om leuke dingen te doen. Wij hebben een aantal toffe uitjes voor je op een rijtje gezet.
1 - Delft Fringe Festival
Yes, het Delft Fringe Festival van 30 mei t/m 10 juni heeft ook dit jaar een speciaal programma voor kids. Maak er een leuk dagje Delft van met de Fringe 4 Kids Tour: een speurtocht door Delft inclusief 2 familievoorstellingen én wat lekkers!

2 - De Appelparade - een pinksterfeestje
Ieder jaar een heerlijk Pinksterfeestje. De Appelparade op biologisch landgoed De Olmenhorst op 9 en 10 juni, dit jaar samen met tijdschrift Kiind. Met o.a. kasteel bouwen, zelf theater maken, pony rijden, (h)eerlijk eten en shoppen!3 - Dag van het Kasteel

Op 2e Pinksterdag is de Dag van het Kasteel en zijn er leuke activiteiten bij Landgoed Ockenburgh. Geniet van de buitenplaats, de muziek, je kunt bouwen met bamboe, natuurparfum maken, mee met de natuurgids en nog veel meer!

4 - Stoere open dag voor het hele gezin!
Zin in actie? Kom dan op 2e Pinksterdag naar de Open Dag bij Ayers Rock! Een geweldige locatie vol met stoere indoor- en outdoor activiteiten. Voor maar €7,50 kun jij op deze Open Dag álle activiteiten doen én maak je kans op een prijs!


5 - Jeugdfestival Boekids
Jippie! Het te gekke festival Boekids is dit jaar op 9 & 10 juni! Nu nóg groter, langer en leuker; met o.a. de festivalmarkt, vertelvoorstelling door Annet Schaap met 'Lampje', illustratoren, muziektheater en nog véél meer!

6 - Campina Open Boerderijdagen
Te gek! Op 31 mei en 10 juni openen 69 boeren hun staldeuren voor jullie tijdens de Campina Open Boerderijdagen! Aan de hand van coole spellen en activiteiten ontdek je hoe de melk van de koe terecht komt in jouw glas. Leuk én leerzaam!7- Naar de buitenspeeltuin
 
Naar de speeltuin is altijd leuk! We klommen, spetterden, gleden en draaiden wat af... Deze 12 (.. en dan nog een aantal andere leukerds in Delft...;-) horen bij onze favoriete buitenspeeltuinen in en om Den Haag. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

8 - Lekker het water op!
Laten we hopen op een Pinksterweekend met heel mooi weer. En dan is zo'n weekend heerlijk op en rond het water. Neem eens een kijkje bij Watersportcentrum Vlietland. Voor het huren van een bootje bijvoorbeeld. Of een kano, of een waterfiets. Ook leuk: het klimeiland!

  
En natuurlijk is er nóg meer te doen. Kijk hiervoor in onze Uitagenda. Fijn weekend!

Tamara & Jantine - Kidsproof Den Haag