Wat gaan we doen met Moederdag?

10 mei 2019
Nadat de croissant kruimels uit je bed verwijderd zijn, de nieuwe knutsels aan de muur hangen, is het tijd om eropuit te gaan! Waar ga je in Den Haag naartoe met moederdag?


Voor de actieve moeders
Met je moeder op surfles, hoe gaaf! Het kan deze moederdag bij Hart Beach Surfschool!
Hart Beach Surfschool in Scheveningen organiseert op moederdag een moeder & kind surfles. Supertof om te doen met je stoere moeder! Na afloop van de les kunnen jullie een warme douche nemen en rustig bijkomen met een heerlijke smoothie.

Is de zee je wat te ambitieus, dan is zwemmen in het zwembad voor mama's ook gratis in veel Haagse zwembaden!

Gratis films voor mama's
Het Haagse filmtheater Omniversum biedt alle mama’s een gratis grootbeeldfilm aan, bijvoorbeeld Born to Be Wild, Pandas, a New Story of Backyard Wilderness. Op het 840 m² grote koepelscherm een onvergetelijke belevenis. De enige voorwaarde is dat mama een betalende bezoeker meeneemt.

Voor de avontuurlijke moeders  Vanaf 11 mei kun je op avontuur door Mappa Mundia! Na maandenlang keihard werken is de Mini-Zoo van Avonturia uitgebreid en vernieuwd en krijgt daarmee ook een nieuwe naam: MAPPA MUNDIA. Wie zegt dat Den Haag geen dierentuin heeft? Echt wel! Op Moederdag, neem jij jouw moeder GRATIS mee op ontdekking door Mappa Mundia! Tussen 12.00 en 15.00 uur hoeft jouw moeder niet te betalen. Zij moet natuurlijk wel haar zoon of dochter meenemen.
Zelf wordt ik altijd heel blij van een kopje koffie op een fijne plek. Wie weet gaan we naar 1 van deze 4 favoriete adresjes.

Fijne moederdag allemaal!
Tamara