TOP 5 Paasadresjes met de kids!

15 maart 2018
Het heerlijk lange Paasweekend staat voor de deur. Wij hebben 5 super leuke plekken in en om Den Haag voor je gevonden waar je heerlijk kunt spelen en waar je ook nog eens lekker kunt eten. Dé ingrediënten voor een fijne Pasen!
Met je voeten in het zand, spelen tussen de dieren of uitrazen in het bos. De keuze is enorm in en om Den Haag. Check deze 5 toppers:

1 - Pasen op het strand bij Hart Beach
Paaseieren schilderen en zoeken met je voeten in het zand. Dat klinkt fijn! Op 1e en 2e Paasdag verzorgt Hart Beach Surfschool een heerlijk en uitgebreid Paasontbijt. Liever wat langer uitslapen? Reserveer dan een plekje voor de brunch! 

Wist je trouwens dat Hart Beach regelmatig hele leuke activiteiten organiseert? Zo is er een Hart Beach Surfschool Open op 21 april waar je kennis kunt maken met de surfsport en zijn er hele toffe surfcamps tijdens de schoolvakanties!

2 - Vind de eieren Onder de Watertoren
De Paashaas heeft de eieren goed verstopt in het bos bij paviljoen Onder de Watertoren. Voor jou geen probleem toch? En schuif je na het eieren schilderen ook nog even aan aan de feestelijk versierde paastafel voor een heerlijke pannenkoek? Vrolijk Pasen!

3 - Naar Fien & Teun in het Zuiderstrandtheater
Op Tweede Paasdag komen het vrolijke boertje Teun en boerinnetje Fien, bekend van RTL Telekids, naar het Zuiderstrandtheater! Voor en na deze oer-Hollandse familievoorstelling (2+) is de 'Boerderij Experience' en ga je op de foto met Fien en Teun. En kun je natuurlijk op zoek naar paaseitjes. Leuk!
Tip: Voor of na de voorstelling lekker uitwaaien op het strand? Bij strandpaviljoen Zuid serveren ze tussen 11.00 en 14.00 paasbrunch, wel even reserveren!



4 - Vier de lente bij Stadsboerderij Buytendelft
Vier de lente op Stadsboerderij BuytenDelft! Heel veel leuke activiteiten op 31 maart; zoals eieren zoeken in de Waterspeeltuin, ponyritjes maken, een paasbrood op een stok bakken boven het vuur, spelen in de Waterspeeltuin en natuurlijk heel veel lieve dieren die geaaid, geknuffeld en gevoerd mogen worden!

Ook leuk: op zondag 8 april is de officiële opening van de Waterspeeltuin. Doe je mee aan de bootjesrace?

5 - Speuren naar eitjes bij de Tapuit, bezoekerscentrum Dunea
Doe de speurtocht Eitje bij De Tapuit, bezoekerscentrum Dunea en ontdek welk ei bij welke vogel hoort. Een super leuke speurtocht die gaat over spannende onverharde paden! Na afloop nog even heerlijk spelen in het Monkeybos en de dag aflsuiten met een pannenkoek bij Boerderij De Meijendel. Dat is wat je noemt een toffe Paasdag!

Een vrolijk Pasen!

Tip: nog veel meer leuke Paasuitjes en -eitjes vind je in de Uitagenda van Kidsproof Den Haag!