4 x heerlijke adresjes voor koffie, lekkers én spelen

19 april 2019
Zo fijn, we ontdekten weer een paar fijne adresjes waar je heerlijke koffie kunt drinken, kunt genieten van lekkers en waar de kids ook nog eens fijn kunnen spelen. En we delen deze plekken graag!
Le Petit Quartier
Terwijl jij lekker in de zon op het terras zit, maken de kids de mooiste kunstwerken met het stoepkrijt. En bij minder lekker vermaken ze zich prima in het gezellig speelhoekje binnen. Dus kun jij gerust nog een met liefde gemaakte koffie, shake of lunch bestellen. En een ijsje voor de kids!



Pistache Café
Koninklijk genieten van ontbijt, lunch en koffie met lekkers als huisgemaakte cake. En terwijl jij nog zo'n lekkere koffie bestelt, vermaken kleine bezoekers zich bijvoorbeeld met een van de heerlijke boekjes die er liggen. Leuke tip: bestel een picknickmand en ga picknicken in de Paleistuin aan de overkant!


Palkinto
Mooie plek met een mooie naam. Want Palkinto betekent namelijk 'gunnen' in het Fins. Gun jezelf een geniet-momentje en breng een bezoek aan deze stijlvolle en gezellige lunchroom in de historische Herenstraat in Voorburg. Met een mooi plekje voor de kids om een boekje te lezen of een spelletje te doen. 

En plak er gerust een wandelingetje door Park Vreugd en Rust aan vast. Kun je meteen de gelijknamige kinderboerderij bezoeken!



Zinn Voorburg
Bij Zinn weten ze hoe je ijs moet maken. En dat gebeurt dan ook dagelijks in de Zinn ijsfabriek. Gelukkig maar, want dan kunnen wij op het terras genieten van al dat lekkers. En de kids? Die rennen, zodra ze hun ijsje op hebben, heerlijk rond op het pleintje voor de salon. La vita è bella!



Weet jij ook zo'n plek waar jong en oud kunnen genieten? Laat het ons weten via denhaag@kidsproof.nl.

Tamara & Jantine