Goed voorbereid naar het strand!

11 juni 2020
Wil je met je gezin zorgeloos genieten van een dagje aan het strand? Bouw dan je eigen te gekke strandfort! Met deze handige en vrolijke strandspullen van Obelink ben jij goed voorbereid!
Yes mooi strandweer op komst! Wat boffen we in Den Haag met die kilometers lange kust. Toch kan het op de écht zomerse dagen best druk worden op Scheveningen, Kijkduin, het Zuiderstrand of Zwarte Pad.

Wil je met je gezin zorgeloos genieten van een dagje aan het strand? Het blijft altijd even zoeken naar een geschikte plek, zeker nu we afstand moeten houden. Tip: bouw samen met de kinderen je eigen strandfort. Daarmee creëer je met je gezin een veilige plek en maak je van het strand ook nog eens een vrolijk speelparadijs; wordt het een fort voor prinsessen of ridders?

Wat heb je nodig voor je strandfort?

Bolderkar; je hoeft nooit meer 3 keer naar de auto op en neer met een bolderkar! Deze bolderkar is superhandig. Er kan veel in (tot wel 50 kg), hij is licht van gewicht én makkelijk op te vouwen. 
 


Tentje of windscherm; een stevig windscherm is de basis voor een fort. Ook leuk en heel handig opzetten is een strandtentje!

Strandmat; wij zijn dol op het strand, maar ook fijn als niet álles onder het zand zit... Leg een vrolijke strandmat neer, ziet er ook nog leuk uit!

Parasol
; om een hele dag te kunnen genieten en af en toe ook schaduwplekje te hebben neem je een parasol mee. Ook handig voor de kids: wij staan bij de groene parasol! 

Strandstoelen; heerlijk om languit op je handdoek te liggen om te ontspannen maar wanneer je een boek wil lezen gaat er niets boven een comfortabele strandstoel;-)
 
Koelbox; een goed fort wil je natuurlijk nooit verlaten. Door een goede koelbox mee te nemen hoef jij niet meer weg! Hooguit om een ijsje voor de kids te halen:-).
Het water in!
En als je fort staat als een huis, is het vast tijd om af te koelen. Hup het water in! Bij Obelink kun je ook voor veilige en vrolijke waterspullen terecht.

Zwemvest; superfijn voor de kleinere kids. En er bestaan echt hele leuke soorten zwemvesten met dieren. Die willen ze wel aan! Zwembandjes zijn ook altijd handig om mee te nemen.

Baby Float; voor de állerkleinsten is een Baby Float handig. Het bevat een luiergevormd zitje. Met een diameter van 70 cm en meerdere luchtkamers is het een veilige manier om de kleinste kinderen mee te nemen in het water.

Bril op; of de kids nu lekker willen zwemmen (onder water of niet); een duikbril vinden ze vaak fijn. En een snorkel maakt het onderwaterplezier compleet!

Waterschoenen; zeker als er veel schelpjes liggen zijn een paar waterschoenen fijn voor de kindervoetjes! En ze kunnen ook meteen met zwemles aan:-).Actie & fun!
Hier word je toch hélemaal vrolijk van?

Luchtbed; op zo'n vrolijke ananas-luchtbed dobber je lekker rond! Er zijn nog véél meer soorten. Aardbei, ijsjes, pizzapunten... wat kies jij? 

Bodyboard; trotseer de golven met een stoere bodyboard. Ook die vind je in allerlei soorten en kleuren!

Actief op het strand; dat lukt wel met een leuke strandbal, frisbee of beachballset. Er zijn zoveel leuke kleuren en printjes!Neem vooral ook een schep mee om een echte slotgracht rondom je fort te graven, zo houd je alle indringers zeker op afstand! Kortom: een dagje strand wordt zo veilig én helemaal gezellig.

We zijn benieuwd hoe jullie strandfort eruit komt te zien; deel je tofste foto op onze social media kanalen.

Heel veel strandplezier!

PS: al deze toffe strandspullen (en nog veel meer kampeer en outdoor artikelen) kun je heel makkelijk bestellen via de website van Obelink.

Naar de website