Toffe voorstellingen in de openlucht deze zomer!

10 juni 2019
Het Zuiderparktheater is hét openluchttheater van Den Haag en omstreken. Deze zomer kun je genieten van heerlijke voorstellingen, speciaal voor kinderen. Boek snel je kaartje!
Zuiderparktheater
Dol zijn we op theatervoorstellingen met onze kids. En de voorstellingen in het Zuiderparktheater zijn net een beetje extra bijzonder, omdat je ze ziet in de openlucht midden in het Zuiderpark! 

Zomervoorstellingen 2019:

21 juli - In Holland staat een huis (2+)
Dirk Scheele heeft wel 400 kinderliedjes geschreven in de afgelopen 25 jaar. En zijn grootste hits hoor je tijdens deze voorstelling. Net als Oudhollandse liedjes. Maar lukt het Drik ook om samen met het publiek een nieuw lied te maken? Meezingen maar!24 juli - De Nietsmasjiene (4+)
De uitvindingen van Professor Pruts willen maar niet lukken. Ze doen het niet. En dan...Eureka! Hij bedenkt de Nietsmasjiene. Een machine die niets doet. Nu alleen nog iemand vinden die hem wil kopen. Zal het lukken?31 juli - Dag Zon, Dag Zee (4+)
Een sprankelend en interactief liedjesprogramma vol feel-good momentjes. Want liedjes over de zon, limonade met taart en het strand maken blij. Luisteren naar Ageeth de Haan is dan ook een feestje voor jong en oud. 7 augustus - De Drakentemmer (4+)
De vuurdraak heeft ooit alle kleur uit het leven van de inwoners van eiland 'Krijt' laten verdwijnen. Maar niemand weet waarom. Een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje gaat op zoek naar het antwoord. Zal hij het vinden?11 augustus - Kammelot (6+)
Je kent ze vast, die verhalen over stoere ridders en eenzame jonkvrouwen van de Ronde Tafel. Maar is het wel echt zo gegaan als altijd verteld wordt? Je ontdekt het in deze voorstelling vol harnassen, zwaarden en draken.14 augustus - Het geheim van de wilg (3+)
In deze voorstelling beleven Nuna en haar opa mooie avonturen. Als opa er plotseling niet meer is, is Nuna niet alleen verdrietig, maar ook boos. Opa heeft haar het geheim van de wilg nog niet verteld. En dus gaat ze zelf op onderzoek uit. 21 augustus - De Vriendelijke Draak (4+)
Ook al heeft Teun nog nooit een echte draak gezien, hij weet er alles van. Ze zijn bloeddorstig, gemeen en niet te vertrouwen. Totdat het dorp opgeschrikt wordt door een draak. Of is deze draak veel te vriendelijk om een echte te zijn?25 augustus - Het vijfde couplet (6+)
Hard lachen om jezelf en om je ouders. Dat klinkt toch te gek? Dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Grappige sketches over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelfbedachte regels en nog veel meer maffe situaties. Superleuk! 28 augustus - Het Trollenjong (4+)
Mooie kleutervoorstelling over Nom Nom, een trol. Hij droomt ervan om te dansen. Maar het mag niet van zijn vader. Want trollen dansen niet. Dan ontmoet Nom Nom Guusje. Een stoer mensenmeisje dat heel goed kan dansen. 1 & 15 september - Plastiek (5+)
Ga met de Dames Groen en hond Veronique mee op pad door het Zuiderpark. Gezamenlijk maakt u heel gewoon een wandeling. Nou ja, gewoon? Een van de Dames verdwijnt, de hond miauwt. En hoe zit het met dat plastic? Dansen in het Park
Lekker dansen, springen en plezier maken op het podium van het Zuiderparktheater! Op 6 vrijdagen in juli en augustus kunnen peuters weer Dansen in het park, onder leiding van dansdocente Florence Rapati. Voor peuters van 2 tm 4 jaar en hun ouders.
 Veel theaterplezier!