Tips voor Vaderdag!

23 mei 2019
Zondag 16 juni 2019 is het weer Vaderdag. De uitgelezen dag om papa eens even flink in het zonnetje te zetten. Want ook jij hebt toch de tofste, de liefste en de fijnste papa van de hele wereld?
Vaderdag tips 2019
Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je vader te verrassen? Kijk dan eens in onze Thuiscategorie. Daar vind je allerlei knutsels en receptjes speciaal voor Vaderdag. Daar kun je vast een mooi cadeautje of lekker gerechtje mee maken om de dag feestelijk te beginnen.

Eropuit tips met vaderdag
Altijd leuk om met je papa er een dagje op uit te trekken natuurlijk! Waar maak je jouw papa nou echt blij mee? Lekker de natuur in? Dan is het Monkeybos geweldig. Nieuw vlakbij het De Tapuit en het Monkeybos is de Duincampus. Hier speur en speel je fijn in de natuur.
Duincampus Dunea Meijendel

Liever op ontdekkingstocht in een gaaf museum in Den Haag? De Gevangenpoort is heel spannend! Oude treinen, trams en bussen spotten in het Haags Openbaar Vervoer Museum of old timers kijken in het Louwman Museum. Zijn jullie allebei dol op tablets en games ga dan naar de Wonderkamers in het Gemeentemuseum en speel de museumgame. Echte uitstappen voor jou en je vader!

Voor de sportieve vaders
Ook voor de sportieve papa's is er in en om Den Haag genoeg te doen, zoals een speciale Dad's Surf bij surfschool Hart Beach of papa & kids surf bij DownUnderbeach! En hoe cool, bij Snowworld mogen papa's met vaderdag gratis op de piste!

Voor de genieters
Vind je een dag niet genoeg? Dan zijn er de Vaderdag Dagen bij Landgoed De Olmenhorst! Kamperen in een tentje, 's morgens een lekker ontbijtje en 's avonds een barbecue. Alles voor een onvergetelijke vaderdag-ervaring!

Onze Uitagenda en Eropuit categorie staan ook nog vol gezellige uitjes om met Vaderdag met het hele gezin te ondernemen. Zo hebben we ook een overzicht met leuke zwemplekken!


Uit eten
Bij veel restaurantjes kun je die dag terecht voor een speciale Vaderdagbrunch, een bijzonder ontbijt of een gezellig etentje. Ook deze tips staan in onze Uitagenda. Kijk ook eens in onze categorie Uit eten. Hier vind je verschillende kindvriendelijke restaurantjes, waar je ook op Vaderdag natuurlijk goed terecht kunt.

Als jullie lekker thuis blijven eten dan maak jij een geweldig lekker toetje: banaan chocoladeijs! 

Wat je ook gaat doen met pappa, een hele fijne Vaderdag!