Kadootjes voor papa. Vaderdag!

29 mei 2017
Natuurlijk is papa heel blij met een mooie tekening of een lekker ontbijt op bed, maar wil je hem dit jaar éxtra verrassen? Kies dan voor 1 van deze gave kadootjes!
Vaderdag
Op de website van Webprint.nl vonden wij deze superleuke kadootjes waar je je papa dit jaar enorm mee kunt verrassen. Snel gemaakt en super origineel! Wat wij zo gaaf vonden, is dat het zo persoonlijk is. Ze hebben ontzettend veel leuke producten waar je zelf een foto op kunt laten drukken! Als hij dit al niet deed kan papa nu écht alleen nog maar aan jou denken! Tip: Gebruik de speciale kortingscode PAPA20 en ontvang bovendien 20% korting! 

De liefste/stoerste kaart
 
Laat jouw papa weten dat hij de beste is! Webprint.nl heeft voor deze speciale dag een aantal stoere designs gemaakt, waarmee je makkelijk een lief, persoonlijk kaartje, telefoonhoesje, snijplank of zelfs een tas ontwerpt! Bekijk hier alle designs!



Spelletjes

Geef je papa een kadootje waar niet alleen híj iets aan heeft, maar waar het hele gezin plezier aan beleeft! In een paar klikken maak je een spelletje met daarop foto's van het hele gezin. Wat is jouw favoriet? Kwartet of Uno? Bekijk het aanbod van gepersonaliseerde spellen.




Op het werk
Werkt jouw papa zo hard? Dan wil je vast dat hij ondertussen lekker vaak aan jou denkt! Geef hem een muismat of Ipad hoes met foto mee naar zijn werk! Of maak je papa blijer met een Sleutelhanger of telefoonhoesje? 



Thuis
Gebruikt papa zijn kadootjes liever thuis? Met een kop koffie met zijn favoriete foto van jullie samen erop begint elke dag goed! Bestel er een gepersonaliseerd kussen bij, dat zit zo lekker gezellig op de bank! Drinkt jouw papa liever iets anders dan koffie? Daar heeft Webprint iets op gevonden ;-) 



Etiketten
Ok, we kunnen eindeloos doorgaan want er is veel keus, maar we besluiten even met onze favoriet: persoonlijke etiketten! Het is zo makkelijk om een gewoon kadootje speciaal te maken als je er een etiket met een eigen foto op plakt of omheen hangt. Kijk eens hoe leuk een flesje wijn er uit ziet met jouw foto er op! 




Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni. Wil je er zeker van zijn dat jouw kado op tijd klaar is? Bestel dan voor maandag 12 juni

Klik voor het gehele assortiment en het plaatsen van bestellingen door naar de website. En... vergeet niet de kortingscode PAPA20 te gebruiken!

Fijne vaderdag!