Jeugd- en familietheater bij het Zuiderstrandtheater. Aan zee!

6 november 2018
Van het theater naar een zandkasteel bouwen op het strand... Welkom in het Zuiderstrandtheater! Bekijk het programma van 2019, te zien bij het theater aan de Scheveningse kust. Van grappige familiemusicals tot spannende breakdance voorstellingen.
Zuiderstrandtheater familie en jeugd
Verhalen komen tot leven in het Zuiderstrandtheater!
De komende maanden komen zowel Buurman en Buurman, Woezel en Pip, het Zandkasteel, de Kleine Zeemeermin als de Sprookjessprokkelaar van de Efteling naar het theater. En dat is niet alles: ook veel mooie muziek en dans komt naar het theater aan zee!

Het Zuiderstrandtheater is hét theater voor ouders en kinderen. Of opa's en oma's, ooms en tantes! Je komt er makkelijk met de fiets of auto, hebt alle ruimte en natuurlijk zie je de allerleukste voorstellingen.

Het programma van 2019:

Za 9 feb: Gekkigheid 6+
Een wonderlijke dansvoorstelling met magie, acrobatiek en meer. Alsof ze een magische doos openen, toveren ze dwaze karakters en vreemde types tevoorschijn in producties vol subtiele humor, slapstick, dans, mime, theater, cabaret, acrobatiek, wonderlijke kostuums, filmpjes en geluidsfragmenten.

Woe 23 feb: Meneer Tobias en 't Zwarte monster 4+ Let op deze voorstelling is in de Nieuwe Kerk
Een grappig en beeldend avontuur met pianomuziek. Klokken draaien door, er danst een jas de kamer rond, en de kamer wordt gevuld met wonderlijke klanken. Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen.



Woe 27 feb: Op de Piratenboot 3+
Met je kleintje voor het eerst naar het theater? Super leuk! Koning Koos, Sassa en Toto van het Zandkasteel veranderen in piraten en gaan op zoek naar de schat. Na afloop kunnen de kinderen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto. Speel jij na de voorstelling dit avontuur op het strand nog even na?

Zo 31 mrt: Modern Samurai 8+
Dit is super cool! Een voorstelling vol freerunning, breakdance en martial arts. Het spektakel heeft ook nog een mooi verhaal met een ontroerend doel achter alle stunts en toffe moves. 



Zo 28 apr: De Sprookjessprokkelaar 6+
De Efteling presenteert een nieuwe, spannende familiemusical, gebaseerd op het succesvolle boek 'De Sprookjessprokkelaar' van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje. Ze vertellen over de twaalfjarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel.

Za 4 mei: De Kleine Zeemeermin 4+
Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in deze spetterende familievoorstelling. In dit prachtige nieuwe theatersprookje speelt Sita Vermeulen de lieve kleine zeemeermin. Ze woont heel diep in de oceaan, in het prachtige koraalbos, tussen de vriendelijke vissen en is het oogappeltje van haar vader, de koning. Maar dan komt de gemene tovenaar... Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.  

  

Na een voorstelling even uitrazen? Dat kan natuurlijk op het strand. Het Zuiderstrandtheater ligt pal aan de duinen, dus neem je strandbal of vlieger mee!

Bestel de kaartjes voor je favoriete voorstelling meteen, dan weet je zeker dat je een (mooi) plekje hebt! Meer weten over de jeugd- en familievoorstellingen in het Zuiderstrandtheater? Klik hier om naar de website te gaan. Let op: aanrijroute via Hellingweg.

Tip: de voorstellingen van het Zuiderstrandtheater vind je uiteraard in onze Kidsproof Uitagenda!

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze gratis Kidsproof Nieuwsbrief!