Frozen IJssculpturenTerug naar het overzicht

Cool Event Scheveningen

Strandweg 44
Den Haag
Openingstijden Zaterdag 7 december 2019 van 13:00 - 16:00 uur

Maandag t/m zondag 10:00 - 19:00 uur
Tijdens de Kerstvakantie 10:00 - 20:00 uur
Prijs Volwassenen (vanaf 12 jaar) € 10,-
Kinderen (4 t/m 11 jaar) € 5,-
Family ticket € 25,-?
Kinderen t/m 3 jaar gratis?
Frozen Magic! Bewonder prachtige ijsbeelden bij de coole ijssculpturen Expositie in Scheveningen!
Op zaterdag 7 December 2019 wordt de IJssculpturen Expositie Scheveningen feestelijk geopend!

T/m zondag 12 januari kun je in de 500 m² grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken. Het thema is Frozen Magic. Een wereld van tovenaars en elven van magische momenten en dromen… Magie in de breedste zin van het woord is soms een zinspelen, een illusie, een verbeelding… waar je de werkelijkheid even achter je laat en kan dwalen in een echt magische wereld van ijs. Frozen Magic, bevroren magie, betovering, tovenarij.

Over heel de wereld groeien wij op met sprookjes. Denk aan Draken, Eenhoorns, Elven, Geesten, Tovenaars en Reuzen maar ook aan fantastische figuren als Jack Frost, de Tandenfee en het Zandmannetje, Tinkerbell en Elsa van Frozen.

Ook is er een superleuke speurtocht voor de kinderen bij de ijsbeelden en is er een leuke schaatsbaan voor kinderen op de boulevard.

Je vindt de ijsbeelden in de grote gekoelde tent op het strand van Scheveningen naast De Pier. Kleed je warm aan, want binnen is het -15 graden!

Als je dan toch lekker warm aangekleed bent, kom dan ook schaatsen op de overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein! Nieuw dit jaar is de Funskate IJsbaan. Deze schaatsbaan is extra leuk voor de kids, want in het weekend kun je hier ook Anna, Elsa en Olaf van Frozen ontmoeten!

Voor meer info over de ijssculpturen klik je op de roze button.

Tip: leuk om te combineren met een gezellig etentje of koffie/ limo met taart. We hebben voor jou een overzicht met leuke restaurants in en om Den Haag, kindvriendelijk én lekker!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs