icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Beleef de zomer met film!Terug naar het overzicht

Superleuke films voor kinderen van Filmhuis Den Haag in de pop-up cinema deze zomervakantie!
Kom deze zomervakantie met je kinderen naar de bioscoop en geniet van het speciale zomerprogramma van Filmhuis Den Haag in de pop-up cinema Concordia CC (800 meter vanaf het Filmhuis a/h Spui). De hele zomer lang worden de leukste maar ook spannendste kinderfilms vertoond!

Tot en met 4 augustus kijk je naar:

Dropje
Familie / Animatie / Alle Leeftijden
Dropje woont in 'De Alleswinkel'; een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen. Alledaagse taferelen die voor ieder kind herkenbaar zijn, worden met Dropje grootse avonturen. Leuk op tv, maar nog veel leuker om samen met andere kinderen in een bioscoopzaal te zien. Iedereen zingt mee met het aanstekelijke intro en het wordt altijd een hele vrolijke boel.

De ApenPrins
Familie / Animatie / 6+
Een even prachtige als grappige en intelligente film voor jong en oud, met schitterend kleurgebruik en een prachtige animatiestijl. Een doordacht verhaal dat stemt tot nadenken, zonder moraliserend te zijn. Over de omgang met natuur, cultuur en andere soortgenoten, over beschaving en de vraag hoe je een samenleving een fijne plek maakt voor iedereen.

Vanaf 5 augustus kijk je naar:

Knoester
Familie / 6+
In het vijfde deel van de avonturen van het takje Knoester gaat hij met Lillebror op zomervakantie naar het magische eiland van tante Thea. Ze maken kennis met Eddy en de zeewormenexpert Blegen. Iemand heeft een zeeworm in de fjord gezien en Blegen heeft hulp nodig om hem te vinden. Maar Knoester staat sceptisch tegenover zowel Eddy als Blegen. Hij gelooft niet in zeewormen en Eddy verstoort de geplande zwemtraining. Als Lillebror op zeewormen wil jagen, gaat Knoester niet mee, want Knoester wil Lillebror voor zichzelf.

Felix, op zoek naar de schat van M.
Animatie / Avontuur
Felix is een 12-jarige jongen. Zijn vader is een visser maar twee jaar geleden verdween hij op mysterieuze wijze op zee. Zijn moeder vertrekt nu op een cruiseschip om wat te rusten en te ontspannen. De jongen maakt van haar afwezigheid gebruik om op zoek te gaan naar zijn vader.

Klik door via de roze button en reserveer je kaartjes!

Filmhuis Den Haag in Concordia CC

Hoge Zand 42
Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

27 X zomerse gezinsuitjes!