icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Pop-up cinema KidsTerug naar het overzicht

Filmhuis Den Haag vertoont deze zomer en herfst de beste kinderfilms bij pop-up locatie Concordia.
De filmtheaters mogen weer open! Filmhuis Den Haag verbouwt haar locatie aan het Spui. Toch kan je gewoon de mooiste films blijven kijken van het filmhuis; ze strijken 800 meter verderop neer bij Concordia CC (Hooge Zand 42).

Filmhuis Den Haag kijkt er ontzettend naar uit om ook de kleinste kijkers te mogen ontvangen in de pop-up cinema. In Concordia CC blijven tot de herfst de beste kinderfilms draaien.

Familietickets
Met het hele gezin naar de film? Koop dan een familieticket. Dat kost slechts €27 voor 4 personen, waarvan minimaal 2 personen t/m 11 jaar. Dit ticket is geldig voor de totale programmering, ongeacht dag of tijdstip. Een grote familie? Ieder extra kind t/m 11 jaar betaalt €6,75.

In juni 2021 zie je deze familiefilms:

Sia, de rebelse bosfee 6+
Een vrolijk en spannend verhaal over de rebelse fee Sia en een excentrieke jongen die al hun moed en kracht moeten inzetten om een kwade genius te ontmaskeren om zo de natuur van de ondergang te redden.

Hallo Wereld! AL
Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? Een film voor alle leeftijden over baby dieren.

Klik snel door voor het programma en tickets

Filmhuis Den Haag

Hooge Zand 42
2512 EM Den Haag
Openingstijden zie website Prijs Met het hele gezin naar de film? Koop dan een familieticket. Dat kost slechts €27 voor 4 personen, waarvan minimaal 2 personen t/m 11 jaar. Dit ticket is geldig voor de totale programmering, ongeacht dag of tijdstip. Een grote familie? Ieder extra kind t/m 11 jaar betaalt €6,75. Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!