Vakantie in FutureLandTerug naar het overzicht

Neem een kijkje in de toekomst deze herfstvakantie, er is van alles te doen bij FutureLand!
Naast het vaste programma met bustours en vaartochten door de modernste haven van Europa, staan er veel extra’s op het programma tijdens de herfstvakantie.

Kidsquiz
Samen met je ouders kan je deelnemen aan een actieve presentatie met stemkastjes en een demonstratie met technische proefjes. Daarna is er een toffe speurtocht!

Kinderworkshops
Er zijn verschillende gratis kinderworkshops. Met verschillende technieken - zoals aquarel, acryl, potlood en viltstiften worden keien beschilderd en containerkijkdozen gemaakt. 

Tentoonstelling ‘De digitale haven’
Deze tijdelijke tentoonstelling over digitalisering van de haven begint in oktober. 

Speurtocht Maasvlaktestrand
Speurneuzen gezocht! Wil je speuren op het Maasvlaktestrand? Haal je gratis speurtocht op bij FutureLand en ga zelf op pad naar duin en strand en leer alles over de dieren en bedrijven in de omgeving.

De entree voor FutureLand is gratis, voor de boottocht en vaartocht zijn apart tickets te koop.
Klik voor tijden en tickets op de roze websitebutton.

FutureLand

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden Afhankelijk van het activiteit, zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie: wat kan wel?

Herfstvakantie: wat kan wel?

De herfstvakantie ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren... Restaurants gesloten, Festival de Betovering afgelast... het is niet anders! Toch is er nog een heleboel wat op dit moment wél kan. Klik door voor coronaproof tips voor uit en thuis!

Herfstvakantietips