Korting Kerstcircus €10Terug naar het overzicht

Groot Kerstcircus Den Haag

Malieveld
Den Haag
Openingstijden van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

zie website voor tijden
Prijs €10 korting op verschillende tarieven zie link

Normale prijs vanaf € 22,90
KERST-ACTIE! Met maar liefst €10 korting naar Het Groot Kerstcircus Den Haag, geldig voor iedereen!

Het gaat kriebelen als die enorme tent rond de kerstvakantie op het Malieveld verschijnt. Dit jaar komt het Chinees Nationaal Circus naar Den Haag!

Origineel en spectaculair. Het zijn al jaren de handelsmerken van ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ op het Malieveld. En nog mooier: bestel via deze link met €10 korting je kaartjes voor Groot Kerstcircus Den Haag!

Deel deze link gerust met je vrienden, familie, ook niet Kidsproof-lezers mogen de actielink gebruiken.

De familieshow is van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 exclusief te zien op het Malieveld. Daarmee voegt ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ wederom een nieuw hoofdstuk toe aan haar succesverhaal. Meer dan dertig bekroonde artiesten komen rechtstreeks vanuit Azië naar de Hofstad en presenteren een show vol met spectaculaire en verbazingwekkende acts. Acrobatiek word afgewisseld met magische momenten en veel humor voor alle leeftijden. Denk aan menselijke piramides, slangenmensen, balanceer acts, koorddansers, pijlsnelle jongleurs en ook sensationele luchtacrobatiek komen voorbij.

Een echte kidsprooftip voor de kerstvakantie! Wacht niet te lang, juist bij het circus is het zo fijn als je met kinderen een mooie plek vooraan hebt. Dus klik nu op de roze button en bestel je tickets met € 10,- korting!

Tip: Schrijf je nu in voor onze gratis Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke activiteiten bij jou in de buurt!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs