Hotel boerderij AkkerlustTerug naar het overzicht

Kom deze herfstvakantie logeren op deze geweldige boerderij in Stompwijk, met veel leuke activiteiten!

Luxe hotelkamers én self-catering appartementen met leuke namen als Hooizicht en de Huisstal vind je bij hotel/boerderij Akkerlust. Met een heerlijk boerenontbijt en allerlei leuke activiteiten op en rond de boerderij. 

Zo kun je vissen of op ontdekking in het mooie Groene Hart. Natuurlijk kun je een kijkje nemen bij de koeien en de schapen. Als het minder mooi weer is kan je heerlijk in de stal spelen, ruimte genoeg! Het is vlak bij huis, maar het lijkt heel ver weg.

Accomodatie in de herfstvakantie:
-  1 sfeervolle 4-5 persoons self-catering appartement (huisje) Polderzicht
-  minder validen 2-pers. selfcatering appartement `de Huisstal` met 1 slaapkamer én uitgebreide keuken/woonkamer. Hier is het mogelijk, voor 4 personen uit 1 gezin, 4 bedden op de slaapkamer te plaatsen, zodat de kids op tijd naar bed kunnen, en de ouders, nog even in alle rust iets kunnen drinken in de woonkamer.
- 2 familiehotelkamers: `t Paard en`t Schaap waar je met max. 4 personen gezellig op de voormalige hooizolder, in één hotelkamer ligt.

Heb jezelf een paard of pony? Die mag je gezellig meenemen!
Er zijn hier ook fietsen te huur, ook voor de kids.

Op deze energie neutrale werkende melkboerderij lijken de stadse problemen ver weg. Ze verwachten m.b.t. Corona, dat de gasten zélf de RIVM-maatregelen van dát moment opvolgen. Natúúrlijk hebben zij desinfectiedoekjes en desinfectiegel in de receptie staan en is er ruimte genoeg voor afstand.

Kijk snel en reserveer! Klik door via de button.

Tip: kijk op de site van Kidsproof Leiden en/of Kidsproof Den Haag voor leuke uitjes met kinderen in de regio!

Hotel Boerderij Akkerlust

Stompwijkseweg 55a
2266 GD Leidschendam (Stompwijk)
Prijs Vanaf €350 voor een heel weekend met 4 personen in een self-catering appartement Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie: wat kan wel?

Herfstvakantie: wat kan wel?

De herfstvakantie ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren... Restaurants gesloten, Festival de Betovering afgelast... het is niet anders! Toch is er nog een heleboel wat op dit moment wél kan. Klik door voor coronaproof tips voor uit en thuis!

Herfstvakantietips