Laarzenpad LeidschendamTerug naar het overzicht

Trek je laarzen aan en banjeren maar! Leuke wandeling van 3,5 km.

Door de beschermde Duivenvoordse polder kun je heerlijk rondstruinen met de kids. Het laarzenpad loopt door het Achterbos. Dit bos stamt uit de Middeleeuwen en was vroeger een hakhoutbos voor de boeren in de omgeving. Het Achterbos is een ruig bos met slootjes, veel omgevallen bomen en een drassige bodem. Je loopt via het weiland weer terug naar het fietspad.

Tip: Doe waterdicht schoeisel aan! En vergeet jezelf en elkaar niet op teken te controleren na het struinen door het bos. 

Het laarzenpad is bereikbaar via het Oude Veenpad (fietspad) in Leidschendam, vlakbij het tunneltje bij de Tuinenlaan.

Tip: Heb jij al wat kunnen afstrepen van je 50-dingen-lijst?! Neem je lijst mee naar het Laarzenpad, want hier zijn genoeg buitenactiviteiten! Kan jij nummer 6 afstrepen door slootje te springen? 

Tip: Kijk in Eropuit voor nog veel meer leuke natuuruitjes! Hier vind je genoeg tips om nog meer af te kunnen strepen van je lijst van 50 buitenactiviteiten!

Laarzenpad

Oude Veenpad
2263 Leidschendam
Prijs Gratis
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het leukste feestje

Het leukste feestje

Een jarige gehad of een bijna-jarige? Wij hebben de leukste kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Stoere-, meiden-, sportieve-, creatieve-, actieve- en nog veel meer feestjes!

Leuke kinderfeestjes