icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Winterwandelen OlmenhorstTerug naar het overzicht

Lekker naar buiten met de kinderen? Ga naar de Olmenhorst met speeltuin, Fruitloods, koffie, choco...
Heerlijk wandelen doe je op Landgoed de Olmenhorst. Ook in het winterseizoen! Een pitstop maak je bij de speeltuin en Fruitloods voor een kopje koffie, thee, choco met wat lekkers.

De winkel van de Fruitloods is woensdag t/m zondag geopend van 11.00-17.00 uur. Je kunt er van alles verkrijgen voor een gezonde maaltijd maar ook huisgemaakte soep en delicatessen. Het Landgoed is geopend om te wandelen vanzonsopgang tot zonsondergang.

In de winkel van de Fruitloods mogen maximaal 8 personen tegelijkertijd boodschappen doen. In de Fruitloods is alles te verkrijgen voor een lekkere biologische maaltijd. De Fruitloods is ontzettend blij met wat meer bezoekers in deze lastige tijd waarbij de horeca nog steeds niet open mag. En iets meer is zoals eerder gezegd niet meer dan 8 bezoekers tegelijkertijd:-).

Kijk ook naar meer leuke uitjes in de natuur met kinderen in en om Leiden!

Landgoed De Olmenhorst

Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in