Zoveel te doen in MadurodamTerug naar het overzicht

Van Nederland in het klein, tot spectaculaire attracties en doe-dingen: het leukste herfstuitje!
Madurodam: het leukste herfstuitje!
Er is zoveel te doen in Madurodam. Ook in de herfst! Van Nederland in het klein in mooie najaarskleuren, tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Tijdens je ontdekkingsreis door ons land kom je ogen, maar vooral handen tekort. De ideale activiteit voor tijdens de herfstvakantie. Moet je meemaken.

Ontdek het beste en mooiste van Nederland
Waar anders red je in één dag Nederland van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Dat moet je meemaken!

Nieuw: afstandbestuurbare bootjes!
Wil jij je een echte kapitein voelen? Kom dan varen met onze nieuwste afstandbestuurbare bootjes. Nu al één van de populairste doe-dingen van Madurodam. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij hun (groot)ouders. Kies je boot, neem plaats achter het roer en varen maar. Kom jij de bootjes als één van de eersten uitproberen? Wij wensen je een goede vaart!

Regenbuitje? Binnen is genoeg te beleven!
Ook binnen is er bij Madurodam veel te doen. Fijn voor als het eventjes regent. Stap aan boord van The Flying Dutchman, draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld bij de Waterwolf, vaar naar Nieuw Amsterdam en nog veel meer. Of houd een pauze in één van onze restaurants. Geniet van een lekkere kop thee met gebak, een huisgemaakt soepje of luxe broodje.

Reis met je Madurodam-paspoort
Met je Madurodam-paspoort begint jouw ontdekkingsreis pas écht. Deze herfstvakantie ontvangt elk kind een paspoortje dat hij of zij zelf mag bestempelen. Reis naar zoveel mogelijk attracties, stroop je handen uit de mouwen bij de doe-dingen en bezoek zoveel mogelijk miniatuur-bestemmingen. Hoeveel kun jij op één dag doen?

Wanneer kom jij een heerlijk dagje uit beleven deze herfst? Reserveer nu je tickets via de websitebutton op deze pagina en start je ontdekkingsreis door Nederland. Leuk voor jong en oud!

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Openingstijden Bekijk via de roze websitebutton Prijs Reserveer nu je tickets via de roze websitebutton Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

Sinterklaas is in Nederland! Vooral een hele gezellige tijd. Je kunt Sint & Piet op veel verschillende plekken tegenkomen... Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes en meer!

Sinterklaas uitjes