Madurodam moet je meemaken!Terug naar het overzicht

Een gezellig lente-uitje? Kom naar Madurodam binnen- en buiten attracties en zoveel te doen!
Madurodam, moet je meemaken
Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken!

Waar anders red je in een dag Nederland van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Een superleuk familie-uitje dus!

Er is zoveel te doen, kom ontdekken!
Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Maak van water land en versla de woeste Waterwolf! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken?

In de lente staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in een van de twee toffe speeltuinen!

Wanneer kom jij een heerlijk dagje uit beleven deze lente? Reserveer nu je tickets via de oranje button op deze pagina en start je ontdekkingsreis door Nederland. Leuk voor jong en oud!

Check voor meer info de roze button.

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Openingstijden Bekijk de meest actuele tijden op de website via de roze button Prijs Reserveer nu je tickets via de oranje button Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!