icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Familieworkshop PrinsenhofTerug naar het overzicht

Leef je deze zomer uit in Museum Prinsenhof Delft! Leuke familieworkshop 'Schilder je eigen mok!'
Kom deze zomer met jouw familie naar het museum. Van 18 juli t/m 29 augustus zijn kinderen én ouders iedere woensdag- en zondagmiddag van harte welkom bij de familieworkshop Schilder je eigen mok met draak, feniks of kraanvogel. Laat je inspireren door de porseleinen voorwerpen uit de tentoonstelling Jingdezhen. 1000 jaar porselein en beschilder daarna jouw eigen kopje, schotel of bord.

In de Chinese stad Jingdezhen wordt al 1000 jaar lang porselein gemaakt. Ook in Nederland kun je allerlei kopjes, bordjes, tegeltjes, vazen en andere porseleinen voorwerpen uit China vinden. Leef je uit en maak deze zomer een mooi vakantiesouvenir.

Wanneer vinden de workshops plaats?
De workshop vindt iedere woensdag- en zondagmiddag in de periode van 18 juli t/m 29 augustus. Er zijn op deze dagen 3 workshoprondes:
• 13.00 - 14.00 uur
• 14.15 - 15.15 uur
• 15.30 - 16.30 uur

Naast deze leuke workshops is er nog veel meer te doen in dit Kidsproof museum! Zo is er de Museumbingo, Familiespeurwaaier het Prinsenpraatje en natuurlijk de thuisactiviteiten.

Klik door via de roze button voor alle informatie en om je kaartjes te reserveren!

Museum Prinsenhof Delft

Sint Agathaplein 1
2611 HR Delft
Openingstijden Van 18 juli t/m 29 augustus iedere woensdag en zondagmiddag de familieworkshop. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

27 X zomerse gezinsuitjes!