icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Antartica in OmniversumTerug naar het overzicht

DICHT BBC Earth neemt je mee onder de dikke ijslaag, naar de grootste walvis bijeenkomst ooit gefilmd
Met de film Antarctica in Omniversum heb je de garantie van unieke beelden en dat op de enorme koepel. Wow!

Deze mooie natuurfilm met veel dieren is populair bij de jonge bezoekers! Tip; wil je in de kerstvakantie reserveer dan tijdig, door de beperking (max 30 bezoekers) is dit echt nodig!

Antarctica is een mysterieus land. Afgelegen, vijandig, en vrijwel onbewoond. Het is de koudste, droogste en winderigste plek op aarde, omringd door de ruwste oceanen. Er kan bijna niets op deze plek leven, maar toch gedijen hier vreemde en wonderlijke wezens. En het meest opmerkelijke: wat hier gebeurt heeft invloed op ons allemaal.
 
BBC Earth gebruikte de nieuwste filmtechnieken om onder het ijs van bijna 2 meter dik te kunnen filmen. Daar zien we een ongelooflijk schouwspel van duizenden zeesterren die het groeiende ijs proberen te ontwijken, dansende kwallen die in een dodendans zijn verwikkeld en flamboyante naaktslakken die op zoek zijn naar liefde.

We zwemmen met speelse zeehonden, we zweven boven bergtoppen en uitgestrekte pinguïnkolonies en we zien de grootste bijeenkomst van walvissen ooit gefilmd. Het gaat er druk aan toe op Antarctica en de omliggende eilanden; zwaarlijvige zeeolifanten verdedigen hun harems, koddige pinguïns zijn op zoek naar hun jong in de miljoenen kolonie, en zeeluipaarden laten hun indrukwekkende jachttechnieken zien.Zoek je een uitje voor de woensdagmiddag, gewoon een doordeweekse dag of het weekend of de kerstvakantie? Dit is een absolute must-see voor jou én de kinderen!

Leeftijd: Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) kleuter of peuter geschikt/leuk is. Onze 5-jarige vond het erg mooi in ieder geval.

Klik door via de button om je tickets tijdig te reserveren!

Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Openingstijden klik door om te reserveren Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in