icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

Omniversum bij Pathe ThuisTerug naar het overzicht

Grootbeeldfilms van Omniversum vanaf nu beschikbaar op Pathé Thuis.
Van de koude bergtoppen in Alaska tot de savannes in Afrika: de mooiste plekken van de wereld kun je vanaf vandaag vanuit je woonkamer bewonderen met de grootbeeldfilms van Omniversum via streamingdienst Pathé Thuis.

De eerste titels zijn Africa the Serengeti, Alaska, America’s Musical Journey, Australia, Jerusalem, Rocky Mountain Express en Super Speedway.

Zo jammer dat we nu niet naar Omniversum kunnen. Een favoriet uitje van onze kinderen. Het is altijd indrukwekkend, duurt niet te lang en nog leerzaam ook. Een topper dus!

Maar goed nieuws...De films zijn vanaf vandaag beschikbaar bij Pathé Thuis, zonder imposante koepel, maar wel de gave beelden. Kunnen we er toch nog van genieten.

Films
In de volgende weken wordt het aanbod aangevuld met onder meer Coral Reef Adventure, Dolphins, Humpback Whales, The Living Sea, National Parks Adventure en Van Gogh. Bekroonde films die je even naar een andere wereld brengen.

Uitgebreide informatie over de titels vind je op omniversum.nl en bij pathe-thuis.nl. Klik dus even door via de roze websitebutton!

Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Prijs €4,99 per film Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op zoek naar een kinderfeestje?

Op zoek naar een kinderfeestje?

Had of heb jij ook een jarige thuis in 'corona-tijd'? En wil je toch ook graag een kinderfeestje vieren; thuis of op locatie? Check dan snel onze categorie kinderfeestjes en kies de leukste uit. Fijne verjaardag!

Kinderfeestjes in en om Den Haag