Antarctica in OmniversumTerug naar het overzicht

Welkom terug bij grootbeeldfilmtheater Omniversum! Een beleving voor jong en oud met prachtige films.
Omniversum is een favoriet uitje. De koepelvullende filmvertoning maakt het écht een beleving, je wordt helemaal meegenomen in de film. Spannend én leuk voor kinderen! Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is. 

Op dit moment draait voor natuurliefhebbers de prachtige film Antarctica.

Antarctica is een mysterieus land. Afgelegen, vijandig, en vrijwel onbewoond. Het is de koudste, droogste en winderigste plek op aarde, omringd door de ruwste oceanen. Er kan bijna niets op deze plek leven, maar toch gedijen hier vreemde en wonderlijke wezens in grote getalen. En het meest opmerkelijke: wat hier gebeurt heeft invloed op ons allemaal.

Zeehonden, slakken, zeeolifanten, koddige pinguïns en zeeluipaarden je ziet ze allemaal!

De wereldpremière van deze film was op 8 oktober exclusief in Omniversum, niet veel later moesten ze sluiten vanwege de maatregelen. Nu is je kans om deze spiksplinternieuwe film te komen bekijken! Klik door voor informatie en tickets.

Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Openingstijden Klik op de roze button voor het programma Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!