icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

OntdekkingspadTerug naar het overzicht

Doe het Ontdekkingspad bij De Poort Groene Hart bij Speeltuin de Swetse Speeldernis en Boer en Goed!

Bij De Poort Groene Hart is van alles te doen. Er is een superleuke natuurspeeltuin de Swetse Speeldernis waar je fijn kunt buiten spelen. En er is nu ook een ontdekkingspad aangelegd.

De ontdekkingskaart haal je op bij Boer en Goed, het kaaswinkeltje naast de speeltuin. In de winkel Boer en Goed vind je héérlijke kazen en andere streekproducten. Zeker even langs gaan dus!

Ontdekkingskaart
Op de kaart zie je de route en de opdrachten. Level A en level B. Je kunt aan een touw zwaaien, vogels spotten, verspringen en nog veel meer opdrachtjes doen. Helemaal niet moeilijk. En tussendoor speel je natuurlijk heerlijk in de speeltuin!

Je vindt hier ook een vestiging van La Place waar je lekker kunt eten of een kopje koffie op het terras.

 

Ook leuk voor kids: bij Boer en Goed hebben ze de Naar buiten - Leiden! Ontdekkingskist. Ontdek samen wat in de slootjes leeft en ga aan de slag met schepnetjes en zoekkaarten in Gemeente Zoeterwoude. Onze vangst: een kikvors van de stierkikker (wel 9 cm groot!). Wat kom jij vangen?

 

Je vindt deze leuke plek bij afslag 7 Zoeterwoude-Dorp, direct vanaf de A4 langs de N206. Je kunt parkeren voor de La Place.

 

Tip: Leuke stop op de heen- of terugweg naar boerderij 't Geertje!

Poort Groene Hart

Groene Hartplein 4
2381 GS Zoeterwoude
Openingstijden Boer en Goed is open van dinsdag tot en met zondag van 10:00-18:00 en op maandag gesloten. Prijs Gratis. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in