De Madurodam ExpressTerug naar het overzicht

Wil je naar Madurodam, kastelen bouwen op het strand of picknicken in het Westbroekpark? Ga met de boot!
Je kunt van Den Haag naar Madurodam, Scheveningen, of het Westbroekpark gebracht worden over het water! En andersom. Er is namelijk een pendeldienst van de Ooievaart met een open boot: de Madurodam Express.

Super handig en leuk om over het water naar je bestemming gevaren te worden! De Madurodam Express vaart op woensdag t/m zondag volgens een vaste dienstregeling. Klik door via de roze button voor meer informatie over de pendeldienst, opstapplaatsen en tijden!

Tip: Vier je verjaardag in Madurodam!

Stichting De Ooievaart

Bierkade 18b
2512 AB Den Haag
Prijs Een enkele reis is € 6,75 p.p.; voor 17,50 p.p. koop je een kaartje voor Madurodam inclusief een enkele vaart; met een Ooievaarspas kost dit € 8,75 p.p.. De kaartjes schaf je aan via de site, klik door via de roze button! De kaartjes met Ooievaarspas koop je aan de balie van Informatiecentrum City Mondial. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!