icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

Voor kinderen bij DakotaTerug naar het overzicht

Kindervoorstellingen, workshops en films bij Theater & Filmhuis Dakota. Kom je ook deze herfstvakantie?
Tijdens de herfstvakantie brengt Theater & Filmhuis Dakota van zondag 18 t/m donderdag 22 oktober een aantal prachtige kindervoorstellingen, leuke workshops en fantastische kinderfilms. Kom je ook een kijkje nemen?

Dit jaar is er helaas geen Festivalcentrum, maar daar is een toffe oplossing op bedacht, want je kunt gratis een ‘Bouwpakketje: de deur naar waar’ (3+) ophalen bij Dakota! Maak thuis je eigen deur en geef ook jouw oneindige fantasie een speciaal plekje in de stad. Tijdens de Betovering verschijnen er overal kleine deurtjes in de stad. Misschien ook wel in jouw wijk!

Ook zijn er maak-, dans-, theater- en beeldende workshops! Maak samen een vet Vrijheidsbeeld (3+) of Dans mee met Wijzer (6 t/m 8) en leer tips & tricks om een nacht lang te spoken…Booohooo.

Liever zweven op een wolk? Dan tippen we je de Theater – Zweef (6+), zo kom je ook meteen in de juiste sfeer voor de voorstelling Wolk (3+). En voor de echte DIY doeners is er de beeldende workshop: Maak je eigen dieren kijkdoos (4+)

Er zijn verschillende kindervoorstellingen zoals: Buurmans Keukenparade (4+) , een prachtige voorstelling voor iedereen, groot en klein, die van eten houdt… Of wat dacht je van Wijzer (4+) , een fantasievolle, energieke dansvoorstelling voor kleuters. En Wolk (3+) , een intieme theatersetting met een wel héél speciaal decor waar we kennis met het meisje hoog in de blauwe lucht, boven in de wolken. Tot slot ook nog Diorama (4+) , een avontuurlijke voorstelling en absurde wereld in een! 

En mochten ze uitgekeken zijn, laat ze dan aanschuiven bij Hanina’s Grote Kinderkletsshow (6+) ; alle kinderen die iets te vertellen hebben of gewoon lekker een show willen bijwonen, zijn van harte welkom!

Voor de filmliefhebbers draaien er twee hele leuke films: De Elfskins – Een klein bakfestijn (6+) en The Secret Garden (6+).

Voor kaarten en meer informatie over o.a. de coronamaatregelen, klik door via de roze button!

Theater Dakota

Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag
Openingstijden Klik door via de roze button voor de data en tijden Prijs klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Halloween tips voor thuis

Halloween tips voor thuis

Iekk, er ligt spin in het keukenkastje! Pas maar op, want met deze 21 Halloween-activiteiten voor kinderen komt er een spookachtig sfeertje in huis... Griezel je mee?

21 x Griezeltips!