Beeld en Geluid Den HaagTerug naar het overzicht

Mediamuseum Beeld en Geluid: leven in een wereld vol media. Mediawijs workshops, educatie en kinderroute.
Nieuw in Den Haag mediamuseum Beeld en Geluid.

Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Journalisten, media, machthebbers en wijzelf zitten in een voortdurend krachtenspel om aandacht.

Houdt ieder zich aan de spelregels? Wat zijn die spelregels en wie maakt ze? Het Mediamuseum gaat over dit krachtenspel. Kom langs en ontdek hoe jij kijkt, wat jij ziet … en wat jouw rol is!

Voor wie?
In het compacte mediamuseum wordt de bezoeker op een speelse manier wegwijs gemaakt, aan het lachen én aan het twijfelen gebracht. Het museum is voor bezoekers van 12 tot 100 jaar en er is een speciale kinderroute voor 8- tot 12-jarigen.

EDUCATIE
Mediawijs zijn is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als kunnen lezen en schrijven. Daarom biedt Beeld en Geluid, expert op het gebied van mediawijsheid, workshops voor het primair en voortgezet onderwijs.

Voor meer informatie en reserveringen klik door via de roze websitebutton op deze pagina.

Beeld en Geluid Den Haag

Zeestraat 82
2518 AD Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!