Word ook Ninja!Terug naar het overzicht

Een Bootcamp4kids pakket vol sportieve en gezonde opdrachten voor thuis!
Het Ninja pakket van Bootcamp4kids zit vol sportieve en gezonde opdrachten voor kinderen van 4 tot 8 jaar, waar je maar liefst 2 weken plezier aan kunt beleven! Ideaal voor in de vakantie.

Met deze ninja thuis training kunnen kinderen in maximaal 14 dagen (maar eerder als ze graag meer opdrachten per dag doen) een echte ninja worden! Ze gaan sporten aan de hand van video’s, krijgen brieven en video berichten van de ninja baas en leren veel over wat ninja’s nodig hebben om sterk te blijven. Ze plakken stickers voor gezond eten, buitenspelen, water drinken en voor het afronden van de opdrachten. Na afronding ontvangen zij van de ninja baas een ninjaband en medaille en worden zij opgenomen in het ninja register! Kortom, een zeer compleet pakket met alle handvatten voor een gezonde leefstijl voor kids op een coole manier! 

Ieder kind ontvangt een eigen kalender, stickers, band, medaille & invulopdrachten.

Voor meer info en om te bestellen klik je op de roze button.

Tip: er zijn zo veel toffe uitjes te vinden in en rond de stad! Niet bij te houden. Abonneer je daarom ook op de Kidsproof nieuwsbrief en mis niks!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters