Cultuurbarbaren 2021Terug naar het overzicht

Geniet in de herfstvakantie van kunst, theater, film en workshops in Delft met de Cultuurbarbaren!

Van zaterdag 16 t/m zondag 24 oktober kunnen kinderen - en hun ouders - weer genieten van kunst, theater, film, workshops en andere activiteiten op meer dan 20 locaties in Delft!

Thema 2021: Volg je dromen, zij weten de weg
Cultuurbarbaren sluit qua thema, net als tijdens de eerste editie, weer aan bij de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema: ‘Worden wat je wil’. Jonge cultuurbarbaren van 4 t/m 12 jaar worden uitgedaagd om tijdens het culturele festival te ontdekken wat hun dromen en talenten zijn en hoe ze deze waarmaken.

Een greep uit het aanbod:

Ontdek de fabriek

Ga op ontdekkingstocht in het Royal Delft Museum en leer op een interactieve manier Royal Delft kennen. Daarna krijg je tekenles van een meesterschilder

Knikkerbaan
Een reusachtige knikkerbaan op de Wegisweg biedt eindeloos vermaak voor jong en oud.

Hallo Hugo
Maak in Museum Prinsenhof kennis met de beroemde Delftenaar Hugo de Groot. Hij was een wonderkind, schrijver, rechtsgeleerde, advocaat en diplomaat.

Altijd blijven dromen
Met een beetje glitter en wat fantasie, vul je elke dag met liefde en magie. Wij blijven altijd dromen. Zing en dans mee op het lied ‘Altijd blijven dromen’ van K3. 

De pinguïn die wilde leren vliegen
Timmy de Pinguïn woont op de Zuidpool. Op een dag ziet hij boven zijn hoofd de vogels vliegen. Dat kan ik ook, denkt hij: ik heb toch vleugels?

Klik door via de roze button voor alle activiteiten en reserveren!

Let op: voor elke activiteit reserveer je online een ticket, zowel voor de betaalde als de gratis activiteiten.

Cultuurbarbaren


Delft
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in en om Den Haag

Herfstvakantie in en om Den Haag

In de herfstvakantie is weer zoveel leuks te doen in en om Den Haag. We hebben een heleboel leuke tips verzameld met en voor kinderen tot 12 jaar. Klik door en reserveer op tijd je uitje!

De leukste herfstvakantie uitjes met kinderen!