• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Bezoek de Delftse Dino!Terug naar het overzicht

Deze zomer loop je bij DOK in OPEN tegen iets heel bijzonders aan: een skelet van een echte Triceratops!
Deze zomer loop je bij DOK in OPEN tegen een unieke vondst van Naturalis aan: een skelet van een echte Triceratops! Dit dino-skelet is er één uit een kudde van vijf, die deze zomer in verschillende bibliotheken en musea in Nederland te zien zijn. De Delftse Dino is van 5 juli t/m 10 augustus te zien in de bibliotheek van Delft!

Tijdens de dino-tentoonstelling is er van alles te doen in de bieb. Doe je ook mee met de dino-activiteiten die worden georganiseerd? Kom puzzelen in het dinolab en ontdek meer over het leven van heel, heel lang geleden, de natuur en het onderzoek naar dieren en hun skeletten. Ook kun je zolang de tentoonstelling er is een echte dino-expert worden met de speurtocht.

Kom meer te weten tijdens een Dino Talk door experts van Museum Naturalis, leuk voor jong én oud! En ontmoet de makers van de Boer Boris boekjes, zij komen vertellen over hun nieuwste boek: Boer Boris en de dino.

De expositie en het programma met dino-activiteiten en evenementen zijn gratis te bezoeken. Loop dus lekker een keer binnen deze zomer!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: Maak er een leuk dagje Delft van met deze tips!


Tip: lees hier meer over Triceratops on Tour

DOK Delft

Vesteplein 100
2611 WG Delft
Openingstijden 5 juli t/m 10 augustus
Zie website voor openingstijden (via roze button)
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum