Hans Klok kortingTerug naar het overzicht

50% korting op de spectaculaire familieshow in Kijkduin! Beleef de magie van Hans Klok & Friends!
Beleef de magie van Hans Klok & Friends met korting via Kidsproof. Hans Klok & Friends is vanaf april 2022 te zien in een comfortabele theatertent. De show staat in Den Haag van 13 t/m 28 augustus 2022.

Hoogste korting via Kidsproof.nl maar liefst 50%

De voorstelling is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. En.. je kunt nu je kaartjes kopen mét Kidsproof korting! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. De ultieme familieshow!

De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. En via Kidsproof boek je je kaartjes hier met korting!Tentencomplex, foodtrucks en DJ

Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt.

Korting via Kidsproof
Wat een mooie actie, via Kidsproof boek je nu tickets met hoge korting via de roze websitebutton! De korting is al in de prijs verwerkt. 

Klik voor het boeken naar de site via roze button!

Hans Klok & Friends

Machiel Vrijenhoeklaan 999
2555NW Loosduinen Den Haag
Openingstijden zie website via roze button Prijs zie website via roze button Naar de website Reserveren
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag