Met opa en oma naar de biosTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke activiteit met opa & oma? Ga met korting naar Kinepolis Leidschendam in de Mall!
Kinepolis Leidschendam (11 zalen met ruim 1.650 comfortabele stoelen) zit gevestigd in Mall of The Netherlands, de nieuwste shop & entertainment plek van Nederland waar genieten en beleven voorop staat.

De vakantie is voorbij, dat betekent ook bij velen dat opa & oma weer gaan oppassen. Op zoek naar een leuke activiteit? Ga naar de film!

Bij Kinepolis is er een korting van toepassing voor bezoekers met een 65+ pas én voor kinderen t/m 11 jaar. Het familieticket is in veel gevallen ook heel aantrekkelijk. De actuele tickettarieven en kortingen staan vermeld op de informatiepagina van iedere bioscoop, klik hiervoor door via de roze button.

Op dit moment draaien er te gekke films voor alle leeftijden! Hieronder een greep uit het aanbod.

Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™.

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden.

Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.

Welkom bij de Jam! De wereldberoemde NBA-kampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in “Space Jam: A New Legacy”, een animatie/live-action-film.

Bereikbaarheid
Kinepolis Leidschendam bevindt zich in de Mall of the Netherlands, naast de A4 en goed bereikbaar met de auto. Er bevindt zich een gratis parkeerterrein voor de bioscoop en er is een beveiligde fietsenstalling. Ook kun je parkeren in de parkeergarage (P2) van The Mall, vanuit de parkeergarage pak je direct de lift naar de verdieping van Kinepolis. Met het openbaar vervoer is de bioscoop ook heel goed te bereiken. Er zijn directe verbindingen met de tram vanuit Den Haag, Delft en Leidschendam.

Klik snel door naar de site via de roze button om alle films die er draaien te zien!

Kinepolis Leidschendam

Kornoelje 116
2262 AX Leidschendam
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!