WINACTIE LEGO STORETerug naar het overzicht

Win als eerste toegang tot de nieuwe LEGO-store in Den Haag centrum en krijg een mooie goodiebag!
Hoera! De nieuwe LEGO® Store komt in de Spuistraat in Den Haag centrum. Op 27 oktober 2022 gaat de nieuwe winkel open voor het publiek. Let op: We hebben een hele leuke winactie! Jij kan namelijk als een van de eersten de nieuwe winkel bezoeken en je krijgt nog een goedgevulde tas met LEGO cadeautjes mee ook!

WINACTIE
We mogen via Kidsproof 5 x 2 gastenlijst plekken weggeven voor het speciale pers-evenement op woensdag 26 oktober van 15-17 uur! Kinderen zijn welkom maar hoeven niet op de gastenlijst. Je bezoekt dan als eerste de nieuwe LEGO store én gaat niet met lege handen naar huis, want je krijgt een goodiebag met verschillende LEGO sets. Ook mag je in de winkel een Lego ooievaar bouwen die je mee naar huis mag nemen.

Kans maken op deze toffe prijs?
- Reageer onder het Facebookbericht op de pagina van Kidsproof Den Haag van vrijdag 21 oktober 2022 met welke LEGO fan(s) jij naar deze speciale opening wilt (het bericht delen & liken vinden we ook leuk)
- Zorg dat je bent aangemeld voor de gratis nieuwsbrief van Kidsproof Den Haag

De winnaar maken we uiterlijk maandag 24 oktober via de Facebookpagina van Kidsproof Den Haag bekend!

De winnaars zijn inmidels bekend gemaakt:

Eveline van Veen-Koeleman
Arlette Roest
Mirjam Van de Hoef
Anoesjka Marisol Minnaard
Marcella Van Delden

Willen de winnaars asap reageren via denhaag@kidsproof.nl? Dank!

Over de nieuwe LEGO® Store in Den Haag
De nieuwe LEGO® Store biedt niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aan, maar ook een diversiteit aan spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt. Je kunt zelfs je eigen minifiguur bouwen en mee naar huis nemen, wat uniek is voor LEGO® Stores.

LEGO® STORE Den Haag centrum

Spuistraat 11
Den Haag
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!