icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Voordekids kunstTerug naar het overzicht

Museum de Voorde

Zuidwaarts 2
2711 HA Zoetermeer
Openingstijden woensdag 23 oktober
14.00 - 15.30 uur
Prijs Een kidskaartje voor de workshop kost € 5,-. Entree voor het museum is voor kinderen t/m 12 jaar gratis.
Speciaal voor creatievelingen is er een leuke kunstworkshop in de herfstvakantie bij museum De Voorde!
Kom in de herfstvakantie op woensdag 23 oktober naar museum De Voorde , speciaal voor creatieve kids van 5 tm 12 jaar is er een workshop met het thema van de Kinderboekenweek ‘Reis mee!’. De docent vertelt je een mooi verhaal over het thema reizen. Daarna ga je creatief aan de slag en maken een mini-koffer vol lievelingsdingen voor mee op reis.

De kunstworkshop is van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden is wenselijk. Dat kan bij voorkeur tot twee werkdagen van tevoren op de website via de roze button. Zie je dit bericht te laat, maar wil je toch meedoen? Bel dan naar 079-3164735 om te vragen of er nog plek is.

Beleef nog meer in de Herfstvakantie!
De tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ gaat over generaties en alles wat ze delen. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de speciale ‘Dit zijn wij!’-kinderroute. Waarom dansen opa en oma anders en waarom kunnen ouders soms maar moeilijk kiezen? Welk speelgoed was vroeger populair en hoe klonk de muziek? In de tentoonstelling kun je een retro-computerspel spelen en het geheim van de Flippo-tafel ontdekken. De ‘Dit zijn wij!’-kinderroute kost € 2,-. Entree voor het museum is voor kinderen t/m 12 jaar gratis.

Tip: voor de echte creatievelingen hebben we ook toffe blogs over koken en knutselen! Leuk voor in de herfstvakantie!


Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs