Met kids naar het strand?Terug naar het overzicht

Dagje strand? Bouw je eigen te gekke strandfort. Dit neem je mee!
Wil je met je gezin zorgeloos genieten van een dagje aan het strand? Het blijft altijd even zoeken naar een geschikte plek, zeker nu we afstand moeten houden. Tip: bouw samen met de kinderen je eigen strandfort. Daarmee creëer je met je gezin een veilige plek en maak je van het strand ook nog eens een vrolijk speelparadijs; wordt het een fort voor prinsessen of ridders?

Wat heb je nodig voor je strandfort?

Bolderkar; je hoeft nooit meer 3 keer naar de auto op en neer met een bolderkar! Deze bolderkar is superhandig. Er kan veel in (tot wel 50 kg), hij is licht van gewicht én makkelijk op te vouwen.

Tentje of windscherm; een stevig windscherm is de basis voor een fort. Ook leuk en heel handig opzetten is een strandtentje!

Strandmat; wij zijn dol op het strand, maar ook fijn als niet álles onder het zand zit... Leg een vrolijke strandmat neer, ziet er ook nog leuk uit!

Parasol; om een hele dag te kunnen genieten en af en toe ook schaduwplekje te hebben neem je een parasol mee. Ook handig voor de kids: wij staan bij de groene parasol!

Strandstoelen; heerlijk om languit op je handdoek te liggen om te ontspannen maar wanneer je een boek wil lezen gaat er niets boven een comfortabele strandstoel;-)
 
Koelbox; een goed fort wil je natuurlijk nooit verlaten. Door een goede koelbox mee te nemen hoef jij niet meer weg! Hooguit om een ijsje voor de kids te halen:-).

PS: al deze toffe strandspullen (en nog veel meer kampeer en outdoor artikelen) kun je heel makkelijk bestellen via de website van Obelink. Klik door via de roze button!

Obelink Vrijetijdsmarkt b.v.

Misterweg 179
7102 EN Winterswijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!