Place4Kidz speelparadijsTerug naar het overzicht

Binnenspelen kan ook bij indoor speeltuin Place4Kidz in Wateringen! Een tof familie-uitje!
Kom naar speelparadijs Place4Kidz in Wateringen en leef je uit met een trampolinekooi, spinnenweb, kabelbaan, rodelbanen, glijbanen, ballenfonteinen en ballenschieters!

Ook aan de allerkleinste is er gedacht. Kinderen t/m 3 jaar kunnen zich uitleven in de speciale peuterspeelhoek. Leuk om te weten is dat er op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend zelfs peuterochtenden zijn met een speciaal tarief!

Woensdag t/m zondag ben je welkom van 10.00 tot 18.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn de deuren gesloten. Voor schoolvakanties, schoolreisjes of voor grote groepen maken ze een uitzondering en zijn ze ook open op de maandag en dinsdag. In de avonden (maar ook overdag) kun je ook een tof Place4Kidz kinderfeestje geven!

Papa en mama kunnen hun auto gratis parkeren op het terrein.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Ben je toe aan een andere sport of iets creatiefs? Bekijk dan eens onze verzameling toffe clubjes en vind jouw nieuwe favoriete hobby!

Place4Kidz

Veenbest 9
2291 NT Wateringen
Openingstijden woe t/m zo van 10.00 tot 18.00 uur Prijs Kinderen van 1 t/m 12 jaar: € 7,00

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend zijn er speciale peuterochtenden en is de entree voor kinderen t/m 3 jaar €4,00 (uitgezonderd van vakanties).

Papa’s, mama’s en begeleiders: Altijd gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Super leuke vakantiekampen

Super leuke vakantiekampen

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Reserveer jouw zomerkamp!