Kinderrondleiding BinnenhofTerug naar het overzicht

Altijd al koning(in) of minister willen zijn? Ontdek alles op het Binnenhof en in de Ridderzaal!

Altijd al koning(in) of minister willen zijn? Dat kan bij ProDemos! Tijdens de kinderrondleiding van ProDemos ontdekken kinderen het Binnenhof met een koffertje vol bijzondere voorwerpen…

Waar leest de koning de troonrede voor? En hoe ziet zijn troon eruit? De kinderen mogen van alles vragen en kunnen muntjes verdienen, die ze later als échte ministers van Financiën mogen uitgeven. Waar zou het geld naartoe gaan als jij de baas was?

Voor wie?
De kinderrondleiding is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De kinderen kunnen alleen meedoen aan de rondleiding onder begeleiding van een volwassene. Elke zaterdag en in de schoolvakanties bijna dagelijks.

Nb. De Eerste en Tweede Kamer worden niet bezocht.

Wil jij mee met een van de rondleidingen? Reserveer dan via de roze button een plaatsje! 
Bekijk de actuele tijden en reserveer online via het reserveringssysteem van ProDemos. Klik even door naar de site via de roze button. Als je contact opneemt vinden we het fijn als je vermeld dat je via Kidsproof komt.

Tip: zoek je vaker leuke tips voor kinderactiviteiten in Den Haag en omgeving? Bekijk dan ook onze Eropuit-tips!

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van de leukste kinderactiviteiten? Like ons nu.

ProDemos

Hofweg 1
2511 AA Den Haag
Openingstijden Check de website via de roze webbutton. Prijs € 5,50 per persoon. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We mogen weer!

We mogen weer!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin, sportcompetitie spelen... wij zijn superblij!

Liefs, Tamara en Jantine

Check de leukste uitjes met je kinderen