TeamNL Olympic FestivalTerug naar het overzicht

Beleef de Spelen van Tokio op het sportstrand van Den Haag!
De Olympische Spelen toch van heel dichtbij meemaken? Klinkt ultiem… Nou, dat is het ook! TeamNL Olympic Festival is hét thuisblijfevenement voor Nederlanders tijdens de Olympische Spelen: sport doen, sport kijken en sport beleven!

Van 23 juli t/m 8 augustus 2021 wordt het sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt.

Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen onder begeleiding van verschillende sportbonden. Daarnaast volg je live de Olympische Spelen op grote tv-schermen en TeamNL aanmoedigen. Ook is er “Tokyo in Town”, waarbij je mee kunt doen aan diverse gratis sportactiviteiten door de hele stad.

Tot slot zijn er de huldigingen van de sporters, een unieke kans om de sporters van dichtbij mee te maken.Jij komt toch ook? Koop nu je tickets voor het TeamNL Olympic Festival!

Klik snel door voor alle informatie en tickets.

TeamNL

Strandweg 4- Adriaan Maasplein voor navigatie
Den Haag Scheveningen
Openingstijden Van 23 juli tot en met 8 augustus 2021
Klik snel door voor alle informatie en tickets.
Prijs Ticketprijzen
Regulier: €13,50 
Familieprijs (2+2) €45,00 
*Tot 4 jaar hebben kinderen gratis toegang.
Naar de website Reserveren
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!