Have a Royal WinterTerug naar het overzicht

Den Haag en Scheveningen zijn magisch mooi in de winter! Ervaar het zelf met coole activiteiten!
De binnenstad van Den Haag, de boulevard en haven van Scheveningen zijn klaar voor de knusse wintermaanden met unieke Have a Royal Winter activiteiten.

Zwier over de schaatsbaan(en) van het Cool Event in Scheveningen en geniet van unieke ijssculpturen aan zee. Beleef de Nederlandse winter groots in het klein tijdens de Madurodam Winterweken.

Struin met een warme chocomelk en Glühwein over de sfeervolle Royal Christmas Fair (8 t/m 23 dec) op het Lange Voorhout, geniet van een winterse wandeling door de schitterende verlichte stad of tijdens het vijfdaagse lichtevenement The Hague Highlights (14 t/m 18 dec).

Natuurlijk is een bezoek aan Den Haag ideaal om de mooiste cadeautjes te kopen voor de feestdagen! Extra fijn: vanaf 16 december kun je jouw kerstinkopen in het centrum (Spuistraat 38) helemaal gratis laten inpakken door echte professionals!

En er is nog veel meer te beleven. Klik voor meer info op de roze button.

Tip: ben je bijna jarig? Nodig je besties uit en vier samen je verjaardag met een van de te gekke kinderfeestjes in en om Den Haag!

The Hague Marketing Bureau


Den Haag
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

Sinterklaas is in Nederland! Vooral een hele gezellige tijd. Je kunt Sint & Piet op veel verschillende plekken tegenkomen... Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes en meer!

Sinterklaas uitjes