Youseum TikTok experienceTerug naar het overzicht

Youseum in de Westfieldmall: deze social media experience is een droom voor alle TikTok fans!
TikTok is super populair en de eerste echte social media experience van Nederland kan dus niet uitblijven. Bij Youseum in de Mall of the Netherlands draait alles om TikTok én – zoals de naam al zegt – om jou.

Bij Youseum stap je toepasselijk via een telefoon als doorgang jouw wereld van social media in. Let the games begin. Poseer, speel en ontdek meer dan 30 opvallende installaties. Bij Youseum ben jij het kunstwerk, de kunstenaar en de criticus. Ontsnap aan de realiteit, boost je jouw creativiteit, voltooi je challenges, en loop je ook nog eens de deur uit met de perfecte video’s en foto’s om jouw social accounts te pimpen.

En er zijn 3 nieuwe ruimtes om te ontdekken! Een hele gave Rubiks experience, met een TikTok challenge om deze zo snel mogelijk op te lossen. Heerlijk knuffelen kan in de zachtste ruimste in Youseum met levensgrote knuffels. En schiet jij de basketbal in 1x door de ring in de nieuwe Urban Playground?

Middenin de experience vind je het Vibehouse. Het beste te omschrijven als een woonhuis met maar liefst vier verschillende areas. Dit is waar bekende Nederlandse TikTok’ers samenkomen om de meest toffe content voor hun social accounts te maken. En het leukste? Ze zijn hier regelmatig te vinden tijdens de reguliere openingstijden om dit samen met bezoekers te doen.

Locatie en kinderen
Youseum vind je midden in de grootste retail, leisure en entertainment hub van Nederland: Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Met 280 restaurants, winkels en recreatiegelegenheden zoals een bioscoop, kun je van je bezoek aan Youseum’s TikTok museum een volledig dagje uit maken.

Let op: kinderen onder de 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene het Youseum in.

Tip: je kan hier ook je verjaardagsfeestje vieren!

Klik door om je tijdslot te reserveren!

Youseum Westfield Mall of The Netherlands

Eglantier, Westfield Mall of the Netherlands 1e
2262 AP Leidschendam
Openingstijden Youseum is iedere dag van de week geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Prijs Klik door voor de actuele prijzen. Naar de website ReserverenTelefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!