Youseum TikTok experienceTerug naar het overzicht

Youseum in de Westfieldmall: deze TikTok experience is een droom voor alle TikTok fans!
TikTok is súperpopulair en de eerste echte TikTok experience van Nederland kan dus niet uitblijven. Bij Youseum in de Mall of the Netherlands draait alles om TikTok én – zoals de naam al zegt – om jou. 

Get ready voor dé social media experience. Bij Youseum stap je toepasselijk via een telefoon als doorgang jouw wereld van TikTok in. Let the games begin. Een uur lang ontsnap je aan de realiteit, boost je jouw creativiteit, voltooi je challenges, en loop je ook nog eens de deur uit met de perfecte video’s en foto’s om jouw social accounts te pimpen.

De meest bijzondere ruimte vind je middenin de experience: het Vibehouse. Het beste te omschrijven als een woonhuis met maar liefst vier verschillende areas. Dit is waar bekende Nederlandse TikTok’ers samenkomen om de meest toffe content voor hun social accounts te maken. En het leukste? Ze zijn hier regelmatig te vinden tijdens de reguliere openingstijden om dit samen met bezoekers te doen.

Locatie en kinderen
Youseum vind je midden in de grootste retail, leisure en entertainment hub van Nederland: Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Met 280 restaurants, winkels en recreatiegelegenheden zoals een bioscoop, kun je van je bezoek aan Youseum’s TikTok museum een volledig dagje uit maken. 

Let op: kinderen onder de 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene het Youseum in.

Tip: je kan hier ook je verjaardagsfeestje vieren! Klik door voor info.

Klik door om je tijdslot te reserveren!

Youseum Westfield Mall of The Netherlands

Eglantier, Westfield Mall of the Netherlands 1e
2262 AP Leidschendam
Openingstijden Youseum is iedere dag van de week geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Prijs Tickets zijn aan de deur te koop en via de website en kosten €19,95 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen tot en met 12 jaar oud.
familietickets beschikbaar. Feestjes vanaf €15 per kind.
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!