Partijtje Like2Dance!Terug naar het overzicht

Wil jij lekker dansen en plezier maken tijdens je partijtje? Dat kan bij deze gezellige dansstudio.

Like2Dance is een hele gezellige dansschool in Loosduinen. Je kunt hier je partijtje geven, samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker dansen en plezier maken!

Het totale kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur. Eerst worden jullie ontvangen in de gezellig versierde studio. Ze kunnen hun cadeautje voor de jarige op de tafel leggen en dan vast omkleden/andere schoenen aan doen, maar dansen op blote voeten mag natuurlijk ook.

Daarna gaat het echt beginnen! Na een warming-up en een dansspelletje wordt er aan een dans gewerkt. Dit duurt ongeveer 45 minuten. De jarige mag natuurlijk aangeven welke muziek hij/zij leuk vindt. 

En dan natuurlijk ook even pauze! Like2Dance zorgt voor limonade en wat lekkers. Wil je voor de jarige zelf taart o.i.d. meenemen, dan kan dat natuurlijk ook. Tijdens de pauze kunnen de cadeautjes uitgepakt worden.

Tijd om weer verder te gaan. Afhankelijk van de groepsgrootte en de resterende tijd kunnen de kinderen een leuk attribuut uitzoeken om mee te dansen. Denk aan, een hoedje, een boa, zonnebril o.i.d.

Daarna wordt nog even verder geoefend voor het dansje en dan komen de ouders alweer bijna terug. Als alle ouders er weer zijn, mogen zij de zaal in om langs de kant te kijken naar hetgeen de kinderen geleerd hebben... en dan is het tijd om het applaus in ontvangst te nemen:-). 

Praktische informatie
De kosten voor een kinderfeestje bedragen: € 160,00.
Er kunnen minimaal 6 en maximaal 16 kinderen deelnemen (inclusief de jarige).
De minimum leeftijd voor deelname aan een kinderfeestje is 6 jaar.
Data en exacte tijden worden in onderling overleg afgesproken.
Kinderfeestjes kunnen alleen op zondag gegeven worden.
Mail voor meer informatie naar: kinderfeestjelike2dance@gmail.com


Tip: lees meer over deze gezellige dansschool in Loosduinen! 

 

 

Dans- en Balletstudio Like2Dance

Aaltje Noordewierstraat 405-a
2551 SH Den Haag
Openingstijden

In overleg

Prijs €160,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?