Jarig in de gevangenisTerug naar het overzicht

Geef een griezelfeestje en beleef een bloedstollende verjaardag in Museum de Gevangenpoort! 8+

Een gids van het museum neemt jullie feestvierders mee naar een speciale ruimte waar de groep in twee teams wordt opgesplitst: de ooievaars en de leeuwen. Dan begint de avontuurlijke tocht door de Gevangenpoort, vol met opdrachten en verhalen.

Aan het eind van de tocht vindt een spannende quiz plaats waarna iedereen zijn vingerafdruk mag achterlaten in het boek van de eeuwige roem. Tussendoor is er tijd voor iets lekkers en een cadeautje voor de jarige.

Aan het eind krijgen alle kinderen een certificaat van de Gevangenpoort mee.

Het feestje is geschikt voor maximaal 10 kinderen, minimale leeftijd is 8 jaar. Duur 1,5 uur, minimaal 1 volwassene als begeleider. 

Wil je meer weten over dit spannende feestje of wil je reserveren? Klik dan even op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Speciaal voor kinderen die hun feestje vieren in de Gevangenpoort, biedt de McDonald's aan het Buitenhof een arrangement aan, klik door via de roze button!

Tip: meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met nog veel meer inspiratie!

Gevangenpoort

Buitenhof 33
2513 AH Den Haag
Openingstijden Woensdag, zaterdag of zondag, om 13.00 uur of 15.00 uur. Prijs €12,50 per kind (incl. entree museum) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie met Maurits Muis

Zomervakantie met Maurits Muis

Kleuters gaan op pad met het muisje Maurits. Vanaf 7 jaar maak je je eigen paardenschilderij bij het Mauritshuis!

Kinderen gratis toegang